Aanslagpleger Slijptol opgepakt

De l*l met vingers die Slijpie probeerde plat te rijden is opgepakt. Mark Baanders werd op Urk geschopt en geslagen omdat de kerkgangers aldaar geen zin hadden in zijn irritante vragen. De 35-jarige BMW-bestuurder vond dat niet genoeg en besloot onze olijke vriend met dat verschrikkelijk stemgeluid op de motorkap te nemen.

De politie ging gisteren al wel met de verdachte in gesprek. Maar hij werd niet meteen aangehouden omdat de politie de rust wilde bewaren, zegt een woordvoerder. Wat wel grappig is als je kijkt hoe de politie op hetzelfde moment op vreedzame demonstranten op het Museumplein te Amsterdam aan het inbeuken was.

Iedereen en alles heeft het gedrag van de agressieve Urkers veroordeeld, want Christengekkies. Zelf zielig hoopje mens/journalist Chris Klomp, die het in de tijd dat onze Jan de ster van die k*tomroep was het toejuichde als verslaggevers klappen kregen.

48 reacties op “Aanslagpleger Slijptol opgepakt

 1. Robbie zegt:

  Godverdomme lekker weer hé? Jammer voor de man dat hij er niet van kan genieten met zijn dochtertje, omdat hij zijn wagen als wapen moest gebruiken. Van mij mogen ze zo iemand wel even afstraffen, dan drink ik er nog ene in de zon.

  0
  0
 2. Allochtoon zegt:

  Lopen de interviewers van Powned met een perskaart om hun nek. Voormalig oorlogsverslaggever Karstens zei op tv dat hij werd opgepakt door de politie bij een demonstratie terwijl hij toch zijn perskaart liet zien. Tevens zei hij dat internet werd gejammer tijdens demonstratie zondag Museumplein.
  Vreemd dat dit niet groot in het nieuws is. Zo rolt de pers die met de machthebbers in bed ligt, volgens een kamerlid die in zij ééntje 23 kamerzetels zou kunnen halen.
  Poetin, Erdogan, Sisi, Maduro zagen dat het goed was

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.