Entertainment

Peter Gillis over verloving Wendy van Hout: ‘Ze zei ja’

peter gillis wendy van hout trouwen

Er is veel onduidelijkheid over een mogelijke verloving tussen Peter Gillis en Wendy van Hout. Dit heeft alles te maken met Wendy die een filmpje van een gigantische ring deelde op Instagram. Ze reageert nu op alle ophef rondom deze mogelijke verloving.

Verlovingsring Wendy van Hout

Wendy van Hout plaatste een filmpje waar ze met alle liefde het cadeau laat zien dat ze voor kerst van Peter Gillis heeft gekregen. Toch leverde deze video flink wat vragen op, ook bij ons. Het lijkt namelijk verdacht veel op een verlovingsring met een gigantische steen.

Natuurlijk roept dit vragen op, heeft Peter Wendy dan toch ten huwelijk gevraagd? Is Wendy gelukt wat Nicol Kremers altijd al heeft gewild? Het blijft vooralsnog onduidelijk, maar Shownieuws heeft Wendy om een reactie gevraagd.

Peter Gillis over verloving Wendy van Hout: ‘Ze zei ja’

Wendy ontkracht deze geruchten heel erg snel en zegt dat ze niet ten huwelijk is gevraagd door Peter. Ze laat blijken dat ze ‘niet eens’ ten huwelijk is gevraagd, maar nog steeds zo’n gigantische ring van hem krijgt. Dat belooft veel goeds voor de ring die ze uiteindelijk misschien wel van hem gaat krijgen. “Ik wacht met geduld”, zegt Wendy als hint naar Peter.

Maar dat Wendy wel zou willen trouwen, dat weet Peter al een tijdje. Eerder dit jaar deed hij al een boekje open over een mogelijk huwelijk met zijn Wendy. “Ik kan me voorstellen dat, als het zo goed blijft gaan, ik haar ten huwelijk zou kunnen vragen”, vertelt Peter. “Ik heb al gepolst of Wendy zou willen trouwen en ze zei ja.”

6 reacties

Peter G

Ik ben heel blij dat nicolleke ja heeft gezegd

Scooby Doo

Dit was de Fabeltjeskrant aflevering 69, en nu oogjes dicht en snaveltjes toe.

Choco Prins

Het is natuurlijk pas ekt officieel wanneer er een tattoo gezet wordt: Misschien is er een plek voor die boIIe bak.kes van hem op d’r platte ko.nt.

Bobbi Eden

Die wandelende Picasso is een afgelikte boterham

GuardianAngel

Ik denk dat onze Wendy alleen ja tegen die bolle zegt als ze een een geldbedrag op haar naam krijgt, waar onze bolle en zijn familie niet aan kan komen.

Vieze joop

Goed gedaan meid .nu nog zorgen dat je trouwt zonder huwelijksvoorwaarden onthoud het goed geen huwelijksvoorwaarden