Entertainment

Katja Schuurman over keuze tussen geld en liefde: ‘Ik kies geld’

katja schuurman

Het gaat Katja Schuurman nu eenmaal niet voor de wind als het gaat om haar liefdesleven. Ze lijkt er niet meer helemaal in te geloven en ondanks dat ze zeggen dat geld niet gelukkig maakt, lijkt Katja daar toch wel even anders over te denken.

Het liefdesleven van Katja Schuurman

Katja Schuurman heeft helaas niet zoveel geluk in de liefde als dat ze waarschijnlijk had gehoopt. In 2006 is ze getrouwd met Thijs Römer, de twee kregen ook samen een dochter. In 2015 besloten ze uit elkaar te gaan en van elkaar te gaan scheiden. Achteraf blijkt maar weer dat dit wel een hele goede keuze is geweest van Katja, als we zien wat hij nu allemaal op zijn kerfstok heeft. Naast natuurlijk zijn veroordeling, gaat hij ook veelvoudig vreemd met Noor de Groot. Zij zou eerst zelfs met hem verder willen, maar is toch weer terug bij Sander.

In het jaar dat ze gescheiden is van Thijs, kreeg ze een relatie met Freek van Noortwijk. Hij is een chef-kok die veertien jaar jonger is dan zij, moet kunnen natuurlijk. Ook met hem kreeg ze een dochter. De twee besloten in 2021 een punt te zetten achter hun relatie. Vorig jaar kreeg Katja een relatie met Niek Schrijvershof, maar begin dit jaar strandde ook dit liefdesgeluk. Ze werden nog wel regelmatig samen gespot, maar zijn niet meer bij elkaar.

Katja Schuurman over keuze tussen geld en liefde: ‘Ik kies geld’

Voor Katja is het geloof in de liefde er dan ook niet meer lijkt het. Wij kunnen ons daar wel iets bij voorstellen, als je zo’n achterlijk figuur als Thijs Römer in je lijstje van ‘grote liefdes’ hebt staan. Het is nu niet echt een lekkere reputatie als je met hem bent geweest.

Enfin, ze staat in ieder geval niet meer te springen om een nieuwe man te ontmoeten, geef haar maar wat poen. ‘Als ik moet kiezen tussen 30 miljoen euro of de liefde, dan kies ik voor het geld’, schreef Katja op Instagram. ‘Want die grote liefde heb ik al, twee zelfs. Eentje van drie en eentje van dertien. Voor mij valt of staat alles dit jaar met de onbeschrijfelijke liefde die ik voel en krijg van mijn twee prachtige dochters. Zij maken de wereld niet alleen mooier, maar ook zoveel rijker.’

3 reacties

Klaas Anker

Katja geeft ook heel veel liefde voor geld hoor.

Floris Wyers

Voor geld doe ik ook alles zelfs mijn eigen moeder verwennen

Thijs R

Katja wil je me terug als ik je een tientje geef?