Entertainment

Bron onthult leugens Maxime Meiland: ‘Dochter Claire was geen ongelukje’

maxime meiland

Er is veel te doen rondom Maxime Meiland de afgelopen tijd en dat heeft ze volledig aan zichzelf te danken. Ze heeft in haar boek het verhaal geschreven over haar verkrachting, die de vermeende verkrachter heeft ontkracht. Er komen steeds meer vraagtekens bij en nu stapt wederom een oude bekende van Maxime naar voren met zijn verhaal.

Verkrachting Maxime Meiland

Maxime Meiland heeft de afgelopen tijd flink haar best gedaan om er een potje van te maken. Ze besloot weer even wat geld binnen te harken door een boek uit te brengen, waarin ze schrijft over de verkrachting die ze mee heeft gemaakt, dat verkoopt natuurlijk lekker. Maar zij had natuurlijk nooit verwacht dat het verhaal zo’n bizarre wending zou gaan krijgen.

De vermeende verkrachter heeft namelijk de media opgezocht en zijn kant van het verhaal laten horen. Hij zou Maxime namelijk helemaal niet verkracht hebben, maar het was gewoon met wederzijdse goedkeuring. Hij heeft dan ook besloten om aangifte tegen haar te doen van smaad en laster. Hij gaf haar nog de kans om te bemiddelen, maar deze heeft ze afgeslagen. Als ze dat namelijk zou accepteren, dan is haar verhaal natuurlijk helemaal niet geloofwaardig meer.

Bron onthult leugens Maxime Meiland: ‘Dochter Claire was geen ongelukje’

Weekblad Story praat met een jongen die heel erg veel heeft meegemaakt met Maxime. “Ik ken Maxime al vanaf de middelbare school, we waren toen een jaar of twaalf. Maxime kwam op haar veertiende al met de scooter naar school”, vertelt de man uit Lisse. “Ze was behoorlijk baldadig en had aan veel dingen schijt. Dat maakte haar toen ook een mooi persoon. Maar als je dan dit soort uitspraken gaat doen..”

Deze jongen weet dat Maxime met héél veel jongens is geweest voordat zij een relatie kreeg met haar man Leroy. “Ik was laatst met twaalf vrienden uit eten, en de meesten daarvan hebben vrijwillig het bed gedeeld met Maxime. Dus ja, Maxime heeft een wilde en bewogen periode gehad.”

In die periode wilde Maxime blijkbaar bewust zwanger worden. “Dat is uiteindelijk bij Jaap (de vader van dochter Claire) gelukt”, vertelt de bron. Hier vertelt ze dus opnieuw leugens, aangezien ze altijd heeft gezegd dat ze niet bewust zwanger is geworden van Claire. Ze heeft ooit in een interview laten weten dat ze haar eigenlijk weg wilde laten halen.

“Ik vind het wel sneu hoe het nu allemaal gaat in haar leven. Maxime heeft ook nooit een vader gehad die de vaderrol heeft opgepakt”, aldus de bron. “Ze heeft eigenlijk twee moeders gehad. Ik denk dat Maxime haar eigen leugens ondertussen is gaan geloven. Ik hoop dat Maxime hiervan kan leren. Ik gun het haar niet om volledig afgemaakt te worden.”

17 reacties

Choco Prince

Een uitgenaste, achterbakse sIettebak is het. Niks meer en niks minder.

Gepetto Meiland

Wat erruuuhhhg . We blijven dat groeiende neusje maar bijschaven

Parkbeheerder André

Zij was wel een ongelukje net als haar zus

Peter G

Maxime is niet vies van een worstenbroodje

Brian Brubbie

Een diner met 12 mensen waarvan de meesten het bed hebben gedeeld met dezelfde meid . Sounds familiair ..

Scooby Doo

Dat haar mams ooit het za*ad van haar paps heeft ontvangen is een ongelukje en haast onmogelijk.

Bobbi Eden

Afgelikte boterham bah

Paul

Goh, wie had dat verwacht?

Bonobo

@Scooby Doo

Het is natuurlijk niet uitgesloten dat er zaad uit de volgeblafte ahhnus van Martien langs zijn stockie heeft gelekt terwijl hij Beerica vanachter nam en dus niet de biologische vader is

Scooby Doo

Ik zie haar graag voor de rechtbank verschijnen. Eens kijken of zij nog zo glashard blijft liegen. Maxime heeft een gespleten persoonlijkheid.

Parkmanager Altwin

alleen fans niks voor haar ?

Natnek

Door het slijk met dat l o e d e r

Wim

Die heeft ..hem..meer gehad dan er klinknagels in de Brienenoord brug zitten, mij niet gezien bah!

Pietje Puk

Begrijp niet dat Jan Dijkgraaf zich met dit schorem inlaat, vast niet goed voor zijn reputatie!

Floris Wyers

Wat maakt het uit , we gaan gewoon Wijnen,Wijnen,Wijnen

Slachtoffer van bner

Beste Maxime, ben jij ook slachtoffer van de zwarte Mosselman geworden?

Rocco Siffredi

Die Maxime is zo’n “crazy one” die je snachts wakker slaat en je overal de schuld van geeft.
Koekoek