Entertainment

Barend van Deelen lacht om beledigingen van RoddelPraat

barend van deelen

Gisteren hebben we Barend van Deelen flink te grazen genomen in de uitzending van RoddelPraat. Mensen die besproken worden in onze uitzending zijn normaliter niet zo blij, maar Barend heeft ons laten weten dat hij er gelukkig om heeft kunnen lachen.

Uitzending RoddelPraat

Gisteren hebben we in de uitzending van RoddelPraat weer de meest sappige scoops besproken. Zo kwam ook het glazen huis voorbij. Elk jaar worden er radiomakers in het glazen huis gestopt, zonder eten om geld op te halen voor een goed doel. Hier is al jaren heel veel kritiek over, aangezien er constant geld op wordt gehaald voor andere landen. Dit jaar is het anders, er werd geld opgehaald voor stichting ALS.

Dit jaar zat ook Barend van Deelen, samen met twee anderen, in het glazen huis vitaminesmoothies te drinken en plaatjes te draaien. Maar er was nog iets anders dat Barend veel deed en dat was de traantjes laten vloeien. Hij huilde en huilde en huilde en huilde en huilde nog meer!

Barend van Deelen lacht om beledigingen van RoddelPraat

We hebben natuurlijk heel wat woorden vuil gemaakt aan de huilbuien van onze Barend en het was niet altijd aardig. De meeste bekende Nederlanders zouden er erg boos over worden, maar Barend is er eentje van een ander kaliber. Hij vond het juist heel erg grappig!

Hij heeft Dennis namelijk een berichtje gestuurd om te laten weten dat hij het een ‘prachtig stukkie RoddelPraat’ vond. Ook liet hij weten dat hij er heel erg van heeft genoten, dat is natuurlijk heel erg mooi. Daarom krijgt hij van ons dan ook de prijs van ‘de sportiefste BN’er’.

Mocht je de uitzending gemist hebben, bekijk hem hieronder:

Watch on YouTube

5 reacties

John

Zo heurt het

Parkmanager Altwin

met alle respect maar wie is deze man heeft vast niet zoveel kijkers als wij

Jankende Barend

Ik ben er nog steeds stuk van.

Piet Blankendaal

Neppe Barend lacht, maar is niet blij.

Haags Hopje

Boehoehoe