Entertainment

Familie Borsato weer helemaal compleet: ‘Weer bij elkaar’

marco borsato leontine

Er is veel te doen geweest rondom de familie Borsato de afgelopen jaren. Dit heeft alles te maken met vader Marco Borsato, zijn affaires en zijn gedrag tegenover minderjarige meisjes. Maar de familie lijkt inmiddels weer compleet te zijn, inclusief Marco en Leontine!

Marco Borsato en Leontine

Marco Borsato en Leontine heb jarenlang een relatie gehad, maar niet zonder zo zijn ups en downs. Het bedrijf van Marco is failliet gegaan en dit heeft heel erg veel druk uitgeoefend op hun relatie. Zelf zo erg, dat Marco besloot het bed in te duiken met een andere vrouw. Maar dat is niet het enige incident dat hun relatie verpest heeft.

Marco kwam flink onder vuur te liggen door een aangifte die tegen hem werd gedaan. Hij zou een minderjarig meisje op een verkeerde manier hebben aangeraakt en hiervoor gaat hij ook vervolgd worden. Ondanks dat Leontine heb nog wel steunt, heeft hun relatie dit alles niet gered. De twee hebben besloten uit elkaar te gaan.

Familie Borsato weer helemaal compleet: ‘Weer bij elkaar’

Er gaan al een tijdje geruchten rond over een mogelijke verzoening tussen Marco en Leontine, maar een definitieve bevestiging blijft uit. Toch ging het hele gezin samen uiteten, voor de verjaardag van Marco. Jada Borsato deelt een filmpje van het diner en daar zien we Leontine heel verliefd kijken naar Marco. Zou er dan toch weer iets spelen tussen de twee?

Jada plaatst ook een oude foto van het hele gezin, inclusief Marco en Leontine. ‘Just the five of us’, schreef ze daarbij. Dat is ook wel een hint dat het gezin weer compleet is, want waarom zou je dit anders zo duidelijk plaatsen met die tekst erbij?

7 reacties

Parkmanager Altwin

hij miste jeda erg

Jan Stockman

Wat zei Patty Brard over haar goede collega Johnny de Mol? Was het zo een fijne vent daar tussen de downieS?

Lees dan eerst eens het kerstverhaal over de schimmige praktijken van diezelfde Johnny:

Het weerloze slachtoffer was het ene moment nog een drankje aan het doen aan de bar en het volgende moment ligt ze naast Johnny de Mol in een hotelkamer zonder kleding of ondergoed op een bed.

Het weerloze slachtoffer wilde meteen weggaan maar Johnny stormde op haar af, slechts gekleed in een grote witte onderbroek met een pœpstreep.

Johnny de Mol beweerde dat het weerloze slachtoffer dat beter niet kon doen omdat ze gisteravond de weg kwijt was maar dat geloofde het meisje niet.
Zij word nooit zo snel dronken van een drankje of heeft de ervaring dat zij haar evenwicht verliest of dat zij ineens niet meer weet hoe zij ergens is gekomen.

Het slachtoffer van de GHB-rape van Johnny de Mol vertelde haar verhaal aan de politie.
De rechercheurs gaven aan dat Johnny de Mol waarschijnlijk GHB in haar drankje heeft gedaan.
Dat is de reden is dat het slachtoffer een stuk van de avond mist.
Stichting Music#MeToo zegt dat ze meerdere denunciaties ontving en had inzage in het politiedossier.

Johnny de Mol, die ondanks zijn losse handjes en date-rape praktijken voor zijn vader werkte als talkshowhost van HLF8 ontkent de aantijgingen en spreekt van ‘valse beschuldigingen’.

De politie en de rechter zullen moeten bepalen wie er gelijk heeft.
Ondertussen is pappie de Mol als een gek getuigen en slachtoffers gaan afkopen om een rechtszaak te voorkomen

Marco b.

Jammer dat het geen bbq weer is.

De Derde Musketier

Zal mij benieuwen of de rechtbank ook vind dat Marco schuldig is.

In het Italiaanse strafrecht zijn vrouwen vaak net zo schuldig aan verkrachting, maar dan wegens provocatie.

En aangezien Marco een Italiaan is…

Paul

Engerds. Als je die kinderen ook ziet en hoort. Daar wim je geen oorlog mee.

Jan Roos

mijn collega gaat ook meestal op date om te rapen !

Natnek

P e d o f i e l