Emma Heesters en Wesley Hoedt zijn weer samen: ‘Ik werd in een verkeerd daglicht gesteld’

Emma Heesters en Wesley Hoedt zijn weer samen. Begin dit jaar kondigde het stel nog hun relatiebreuk aan, maar ze zijn kennelijk tóch voor elkaar gemaakt. Dat laat de profvoetballer weten via zijn Story op Instagram. Ook ontkent meneer de geruchten dat hij tijdens hun relatie vreemd is gegaan.

Emma Heesters
Emma Heesters

Emma Heesters en Wesley Hoedt zijn weer samen: ‘Ik werd in een verkeerd daglicht gesteld’

‘Ik heb nooit eerder publiekelijk gereageerd op beweringen over mij’, schrijft Wesley Hoedt. ‘Maar het is nu tijd om het recht te zetten. Tijdens onze hele relatie ben ik Emma Heesters nooit ontrouw geweest. Ik zou nooit iets doen om het absolute respect dat ik voor haar heb te ondermijnen.’

‘Helaas is veel van mijn privé-informatie, waaronder mijn socialemediawachtwoorden, gelekt’, vervolgt Wesley Hoedt. ‘Hierdoor werd ik in een verkeerd daglicht gesteld. Ik wil deze moeilijke tijd graag achter me laten. Emma Heesters en ik zijn allebei dankbaar dat we elkaar weer hebben gevonden. Geen van ons zal hier verder nog een publieke verklaring over afleggen.’

In maart meldde Emma Heesters dat de relatie met Wesley Hoedt voorbij was. ‘Fijne In­ter­na­ti­o­na­le Vrou­wen­dag’, schreef ze op Instagram. ‘We proosten op alle sterke vrouwen en mannen! Dat gezegd hebbende, wil ik jullie ook laten weten dat Wesley en ik niet langer een relatie hebben. Mijn hart ligt in duizend stukken, maar ik zal de geweldige tijd en ervaringen die ik met hem heb gedeeld nooit vergeten.’

‘De focus ligt op mezelf’

In gesprek met Grazia legde Emma Heesters uit dat ze ‘bewust door de pijn heen is gegaan’ na de breuk. “Een gebroken hart is altijd moeilijk. Om ermee om te gaan stortte ik me al snel volledig op mijn zangcarrière. Maar dan deal je uiteindelijk niet met wat er echt gaande is. Daarom ben ik bewust door die pijn heen gegaan. Nu ben ik aan het uitvogelen wat ík nou precies wil en de volle focus ligt dus op mezelf.” En nu dus weer op Wesley.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
20 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sinterklaas
Sinterklaas
1 dag geleden

Blond , welgevormd en petit en kan goed met haar keeltje overweg … daar kan de Sint wel wat mee . Heeft ze insta Jan? Kijk me aan Jan ! heeft ze een insta grammetje ?

Laatst bewerkt op 1 dag geleden door Sinterklaas
Plien
Plien
1 dag geleden

Dit is geen manier om een website te maken waar mensen hun commentaar kunnen achterlaten

Als er totaal willekeurige woorden verboden worden dan is iedereen in afwachting van goedkeuring.

Plien
Plien
1 dag geleden

Is het handig om een lijstje te maken van alle woorden die jullie niet leuk vinden want ik wil niet de hele tijd in afwachting van goedkeuring zijn?

W. Hoedt
W. Hoedt
1 dag geleden

Aangezien ik echt open kaart wil spelen: Ja, Dennis Schouten is een keer bij me langs geweest en heb ik zijn navel aangeraakt(van binnenuit).

Plien
Plien
1 dag geleden

Een afwachting van goedkeuring

Plien
Plien
1 dag geleden

Wat heb ik verkeerd gezegd dat ik een afwachting van goedkeuring ben?

Peter G
Peter G
1 dag geleden

Emma dump die vent en kom gezellig bij Petertje

Melanie Suikerbuik
Melanie Suikerbuik
1 dag geleden

Van Emma wordt ik spontaan lesbisch

Timo Martin
Timo Martin
1 dag geleden

Ik heb brrrrrp Emma hik ook weleens gepaald brrrrrp hik.

Arie
Arie
1 dag geleden

Stond gewoon in het algemeen dagblad

Vieze joop
Vieze joop
1 dag geleden

Emma zou ik graag in de *nus n*uken is ze gelijk de overspelige voetballer vergeten

Henk
Henk
23 uren geleden

Wie zijn dat?

Floris Wyers
Floris Wyers
23 uren geleden

Emma, kom jij maar eens lang bij “moppie van de week”.

Juf
Juf
22 uren geleden

Hoedtje van papier

dorpspastoor
dorpspastoor
18 uren geleden

Goeie genade!

Patty Brard
Patty Brard
15 uren geleden

Jeetje wat een bericht, ik schrik me een hoedtje

Johan Derksen
Johan Derksen
1 dag geleden

Stereotype golddigger…. eng meisje

Koos naamloos
Koos naamloos
23 uren geleden

Nice chick ! Die gast is een een wannabe turk,met zijn Hamas baard .

Laatst bewerkt op 23 uren geleden door Koos naamloos
Don Omar
Don Omar
6 seconden geleden

zei goeie klant van kartel oi oi oi joi

marie van der ven
marie van der ven
23 uren geleden

I k
z o u
w e s l e y
w i l l e n
b a f f e n

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

20
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x