Bridget Maasland: ‘Ik loop ook wekelijks bij een psychiater’

Bridget Maasland waagt zich momenteel aan een omstreden afslankmethode, waar Isa Hoes, Heleen van Royen en Eloise van Oranje ook aan meedoen. En dat gaat volgens de dame zeer goed.

Bridget Maasland
Bridget Maasland

Bridget Maasland: ‘Ik loop ook wekelijks bij een psychiater’

“De resultaten van de andere BN’ers zijn echt fantastisch”, aldus Bridget Maasland in de BLVD Podcast. “Deze organisatie is erg streng, maar belooft ook veel goeds. Als we precies naar hun luisteren en precies doen wat zij zeggen, dan boekt het honderd procent resultaat. Ik moet mijn hele leven omgooien. Ik sta bijvoorbeeld om 06.00 uur op om naar de sportschool te gaan en ik weeg alles wat ik eet af. Ik hou me er echt aan, maar het is soms wel eventjes puzzelen.”

Is Bridget Maasland in haar eentje bezig aan de dure afslankmethode? Nee. “Ik doe het samen met Mees (haar vijftienjarige jarige zoon, red.). Die hoeft zich niet zo aan het voedingsschema te houden, maar wel aan mijn trainingsschema. Mees wil breder worden en groeien. Het is een fantastische journey om samen met m’n kind te kunnen doen.” 

Mevrouw heeft nog meer te vertellen. “Mijn geest en lichaam moet een holistisch geheel worden. Dan ga je bewuster in het leven staan (…). Ik bedoel: ik loop ook wekelijks bij een psychiater, omdat ik me mentaal goed wil voelen. Eigenlijk werkt dat alleen maar als je ook aan de andere kant werkt.” 

Eloise van Oranje

In de podcast Maandag Klaagdag van Robbert Rodenburg gaf Eloise van Oranje aan dat ze ‘dood ging’ tijdens hetzelfde fitnesstraject als Bridget Maasland. Dat kwam omdat ze geen alcohol mocht drinken. “Ik mag pas drie jaar drinken en heb echt even getwijfeld of ik dit wel wilde doen”, zei de dame. “Ik dacht echt: ik ga dood. Maar tot nu toe gaat het goed. Ik heb geen één keer gedronken in zes weken. Maar ik ben wel een paar keer uiteten geweest. Maar dan gewoon bewust nadenken over wat je kiest.”

Abonneer
Laat het weten als er
guest
17 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Katja S
Katja S
1 dag geleden

Het is toch werkelijk waar ongelooflijk en gaat nergens meer over. Deze mevrouw neemt in dat Boulefart programma’tje echt iedereen de maat. Maar heeft haar eigen leven dus totaal niet op orde.

Harry Nak
Harry Nak
1 dag geleden

Ik zou ook bij de psychiater lopen als mijn loopbaan zou bestaan uit het becommentariëren van strapatsen van de Roelvinkjes, de disfunctionele Hazes clan en de hondjes en relaties van Gordon

Rasta Rostelli
Rasta Rostelli
1 dag geleden

Hypnose is ook goed. Zeker voor mijn libido

Choco Prince
Choco Prince
1 dag geleden

Ze ken beter van rondjes lopen in de Vondelpark en minder vreten.

Peter G
Peter G
1 dag geleden

Heb je ook nodig als je in amsterdam woont

Thijs Romer
Thijs Romer
1 dag geleden

Wat doe je nog meer met Mees? Viespeuk

Marco B
Marco B
1 dag geleden

Ik heb een slaapfeestje thuis. Mag Mees ook komen?

Luuk Ikink
Luuk Ikink
1 dag geleden

Mijn collega is een hooooeeerrrr

Dr Rossi
Dr Rossi
1 dag geleden

Wanneer kom je weer bij me op schoot zitten?

Arie
Arie
1 dag geleden

Goed werk

John
John
1 dag geleden

holistisch geheel
Zucht. Wat betekend holistisch fridget?

John
John
1 dag geleden

Holisme, van Grieks holos, geheel.

Laatst bewerkt op 1 dag geleden door John
True story
True story
1 dag geleden

Zo één psychiater als ik in LA ontmoete, die recepten uitschreef aan Hollywood junkies die het misbruikten om af te vallen? Niet lang daarnaar moesten ze weer naar de straatdealer en hij naar de rechter. Muhahaha

Toronto
Toronto
1 dag geleden

sij gewoon grote zwarte dildo nodig, zij graag chinese dildo in mond eeeeeeeeeeeeeeeeeeey

Holly Holtor
Holly Holtor
14 uren geleden

Gewoon wat meer njeuken Bridget. Val je vanzelf af.

Natnek
Natnek
6 seconden geleden

Wat een sneuheid. Deze vrouwen zijn lege hulzen.

Vieze Joop
Vieze Joop
1 dag geleden

Dat mormel moet eens goed in haar *nus genomen worden .
Piep ze wel anders

17
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x