Walid Benmbarek: ‘Dat zeg ik ook tegen jou, Nasrdin Dchar’

Walid Benmarek heeft genoten van de bijzondere reis die hij samen met Nasrdin Dchar heeft gemaakt voor het Videoland-programma ‘The Life Trail’. Dat laat de acteur weten via Instagram.

Walid Benmbarek
Walid Benmbarek

Walid Benmbarek: ‘Dat zeg ik ook tegen jou, Nasrdin Dchar’

In het programma zijn acht deelnemers te zien die met zichzelf aan de slag gaan om hun uitdagingen te overwinnen. Ze kampen onder meer met een depressie en eenzaamheid. ‘Vanaf vandaag staan alle acht afleveringen van the Life Trail op Videoland’, schrijft Walid Benmbarek on the gram. ‘Als je het nog niet gezien hebt! Neem aub de tijd om het te checken! Het is een project waar ik enorm trots op ben! We hebben dit programma met heel veel liefde en passie gemaakt! Waarin jong volwassenen centraal staan en met als groot doel na de reis een betere versie van zichzelf te worden!’

‘Ik wil alle deelnemers bedanken voor hun inzet’, vervolgt Walid Benmbarek. ‘Jullie zijn bijzonder en zullen voor altijd een plek in mijn hart hebben!’ Ook Erik Wegewijs, bekend van Special Forces (VIPS) was te zien in het programma. ‘Je bent een inspiratiebron en een groot voorbeeld en ik heb veel geleerd van je en genoten van ons gesprekken!’, aldus de acteur, die iets te vaak het uitroepteken gebruikt. 

Ook richt Walid Benmarek zich tot zijn vriend Nasrdin Dchar. ‘In een huwelijk zeg je in voor en tegenspoed tot de dood ons scheidt! Dat zeg ik ook tegen jou broeder! Dat we dit samen mochten doen, gaan we nooit vergeten!’

Reacties

Uiteraard reageerde Nasrdin op het bericht van Walid. ‘Love you bro! Had dit met niemand anders willen doen’. Ook ene Ruben plaatste een reactie: ‘En terecht dat jullie trots erop zijn. Wat een ongelofelijk mooie, stoere en emotionele serie is het. Zelfs ik als 50+ kreeg regelmatig tranen in mijn ogen.’ Crazy Catlady liet weten: ‘Ik heb echt bijna de hele laatste aflevering zitten janken als een baby’. Ok.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
10 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Multipla
Multipla
1 dag geleden

Walid is veel te uitgesproken over het Israël-conlfict op instagram. Suggereert niet meer mee te doen aan 4 mei hierdoor. En daar werkt oud-commando Erik mee samen? Zonde.

Ryan Taylor
Ryan Taylor
1 dag geleden

Aha deze twee klootviolen die zo nodig pielal wahibihiep moesten goed praten. En later met z’n drieën op vakantie gingen naar Dubai. Nou Dubai ken ik ook, daar zijn de grootste feesten. Ongekend wat daar wordt uitgespookt en nee die feesten houden zich allerminst aan dat boekje wat ze hanteren. Dat is voor de bühne.

Geert Wilders
Geert Wilders
1 dag geleden

Willen jullie meer of minder?

AZC Ter Apel
AZC Ter Apel
1 dag geleden

Hedendaags zijn er 2 mensen ontsnapt uit ons centrum. Blijf binnen, neem zelf geen actie en waarschuw de politie

Kaas
Kaas
1 dag geleden

Ga je scheren ouwe Kameel !

Laatst bewerkt op 1 dag geleden door Kaas
Kaas van der Spek
Kaas van der Spek
1 dag geleden

Waarom wordt hier een artikel over geschreven? Het is een artikel over een uitspraak van een semi bekende acteur. Een acteur welke aanhanger lijkt te zijn van extremistische groeperingen uit het midden-oosten welke een bedreiging vormen voor de westerse samenleving.

Alberto zal Nederland voor hem moeten waarschuwen!

Imam al Gaitinuki
Imam al Gaitinuki
1 dag geleden

Ik zeg ook ramadan benmarek! En een zalig nasrdin broeders! Oh ja Sem van Dijk het is jouw beurt om de gebsruimte te dweilen.

Keesie
Keesie
1 dag geleden

En dat staat op Roddelpraat omdat….

Hendrik de hersenchirurg
Hendrik de hersenchirurg
1 dag geleden

Videoland. Kampioen maken shite die niemand wil zien. Als ze niet op witwassen zouden leunen, denkt een mens dan.

Natnek
Natnek
6 seconden geleden

2 g€itenn€ukers

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

10
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x