Stephanie Tency komt toch niet naar RoddelPraat

Stephanie Tency komt tóch niet naar RoddelPraat. Dat laat de dame weten via haar story op Instagram. Eerder deze week was mevrouw nog woest op Jan Roos en wilde ze het even ‘uitpraten’ in de uitzending van aankomende week, echter ziet ze daar nu vanaf.

Stephanie Tency
Stephanie Tency

Stephanie Tency komt toch niet naar RoddelPraat

‘Afgelopen dagen zat ik heel hoog in mijn emoties’, schrijft Stephanie Tency. ‘Zo hoog, dat ik bereid was om bij roddelpraat te gaan zitten. Ik moest en zou ze de waarheid wel even gaan vertellen. Achteraf gezien totaal onnodig natuurlijk.’

Ze vervolgt: ‘Dit is een spiegel moment voor mezelf en die deel ik graag met jullie. Ik maakte een keuze toen ik hoog in mijn emotie zat. Dat is een foute keuze. Gelukkig ben ik nog op tijd om deze terug te draaien, dus bij deze. Dat is wijsheid. Ik kies er liever voor om mijn aandacht & energie te richten op manieren die werkelijk een toegevoegde waarde hebben voor de onschuldige slachtoffers in Palestina.’ Ok.

Stephanie Tency: ‘En Jan Roos, beter praat je gewoon niet meer over mij’

Toen Stephanie Tency de laatste uitzending van RoddelPraat zag, was mevrouw woest. “Jongens, ik ben echt kláár met dit soort type mannen”, zei ze daarna via haar Story on the gram. “En Jan Roos, beter praat je gewoon niet meer over mij. Gewoon niet doen. Want echt als je oorlog wil, dan kan je ‘m krijgen.”

Uiteraard kreeg de dame vervolgens bericht van RoddelPraat. ‘Stephanie, mag ik je uitnodigen bij de uitzending? Dennis Schouten is dit overigens.’ Ze reageerde: ‘Prima. Zeg maar hoe laat en wanneer.’ Dennis vroeg of hij even kon bellen, alleen had mevrouw een ‘etentje’. Stephanie besluit daarna om hem te bellen, alleen drukte Dennis weg met de vraag ‘Wie is dit?’ Tency: ‘Je grootste nachtmerrie’.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
29 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
J Pieters van de safari club
J Pieters van de safari club
1 dag geleden

Lijkt mij vrij simpel hoe dit gegaan is. Ze heeft zelf ingestemd, waarna haar omgeving heeft geadviseerd het niet te doen. Stephanie wordt dan immers door ome Jan, vocaal helemaal met de grond gelijk gemaakt. En daar komt zij niet goed uit. Schiet ze verder ook niets mee op, dan dat het haar imago zal schaden.

Neutrale observatie
Neutrale observatie
20 uren geleden

Ze zit best wel vaak hoog in emotie, lijkt me. Ze komt niet erg stabiel over.

Toetsenbordheld
Toetsenbordheld
1 dag geleden

Zeer zwak en laf

Wil
Wil
1 dag geleden

Nou, Dat had ik nooit verwacht zeg

Peter G
Peter G
23 uren geleden

Ik wil ook graag de palestijnen helpen heb nog 10.000 bedden leeg staan voor 100 euro pp per dag zijn ze welkom samir staat al klaar in de keuken voor de shoarma en kabab

Kees van der spek
Kees van der spek
1 dag geleden

Ik denk dat ze gewoon op het gezichtje van Jan wil gaan zitten

Dirk 2
Dirk 2
23 uren geleden

Zij lijkt sprekend op die poot die de miss verkiezing heeft gewonnen,maar dan vrouwelijk.

Laatst bewerkt op 23 uren geleden door Dirk 2
Edwin Smullers
Edwin Smullers
16 uren geleden

Stefbranie Tency huilt nu om kindertjes met een migratie achtergrond omdat mevrouw een miskraam heeft gehad van een besneden jonge man

P. Gillis
P. Gillis
1 dag geleden

Stephanie heeft gelijk, ik heb nog wel wat parken waar ze die palestijnen kunnen huisvesten. Hatzeflats.

Tim den Besten
Tim den Besten
1 dag geleden

Vanavond ga ik mijn schoen zetten, Hoop dat die KNECHT van sinterklaas er iets in doet

Spekpeter
Spekpeter
2 uren geleden

Ziet er uit als ’n ‘clublady’ die tien jaar terug met pensioen is gegaan …

Nelis
Nelis
1 dag geleden

Verrassend.. nou die stoeptegel heeft haar moment of fame toch gehad . In het kistje ermee , slotje dicht en de sleutel weggooien

Bram
Bram
1 dag geleden

Mijn comment is weer verwijderd !

Melanie Suikerbuik
Melanie Suikerbuik
23 uren geleden

Wat een nare meid

Patty Brard
Patty Brard
12 uren geleden

Wat is dat voor een verzopen hoooeeeerrrr

Weert Gilders
Weert Gilders
10 uren geleden

Zie je wel!

O.J.
O.J.
7 uren geleden

Toch jammer. Had ik floppy van de week frame erom kunnen monteren..

Nomnomnom
Nomnomnom
4 uren geleden

Nou dan maar haar minder lelijke tweelingbroer uitnodigen. Mister universe NL. Of zullen ze toevallig dezelfde slechte chirurg hebben?

Charlie
Charlie
3 uren geleden

Hou eens op met van die leeghoofden in de studio uit te nodigen.

Toronto
Toronto
6 seconden geleden

peops hier egt teveel jonko swa

Pieter
Pieter
1 dag geleden

indo
indo
20 uren geleden

zonen zonen en mooie dochters, de brapopaua is een goede man , een zachte man , een aardige man, ik kon dit niet zo goed bevatten. hij kwam naar mij toe, en ik begreep het niet meteen, ik ben niet de slimte maar ook niet de domste Spartaan.

Hamas
Hamas
12 uren geleden

Als jullie oorlog willen kunnen jullie het krijgen ook. Alle bommen op roddelpraat

G@ypride
G@ypride
1 dag geleden

Ik ben trots dat ik me eigen door een andere kerel in mijn hol laat nemen !

Mark ter linden
Mark ter linden
12 uren geleden

Ik ruk me suf voor wat sap maar ik hoest alleen maar completa uit mijn leuning

Woeste Steef
Woeste Steef
1 dag geleden

Ik ben Steef de woeste teef, stelletje typetjes

Floris Wyers
Floris Wyers
1 dag geleden

Ik wil wel komen als ik een trui met abboneer op Mr Wheels aan mag. Oh ja en moppie vd week ook niet doen als ik er zit. Oh ja en ik wil die Rose en een bak met alleen blauwe m&m’s.

Laatst bewerkt op 1 dag geleden door Floris Wyers
Pieter
Pieter
1 dag geleden

Haar *nus blauw

Trudy
Trudy
1 dag geleden

De reageerders op de RP-site zijn over het algemeen geen winnaars zeg!
De comments kunnen weer uit.

29
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x