Dave Roelvink doet interessant: ‘Begin is gemaakt’

Dave Roelvink viert feest, aangezien hij zestig dagen clean is sinds zijn terugval. Hoera. Meneer deelde het fantastische nieuws via zijn Story op Instagram.

Dave Roelvink
Dave Roelvink

Dave Roelvink doet interessant: ‘Begin is gemaakt’

Daarin zien we een screenshot van een app op zijn telefoon. Hierop wordt duidelijk dat Dave Roelvink inderdaad zestig dagen clean is. ‘Begin is weer gemaakt’, schrijft hij erbij. Daaronder staat de tekst: ‘Eenzaam geluk is geen volledig geluk.’

dave
Dave Roelvink doet interessant: ‘Begin is gemaakt’ 2

Afkickkliniek

Eind september kwam het nieuws naar buiten dat Dave Roelvink werd opgenomen in een afkickkliniek in Zuid-Afrika. Dat deed hij vrijwillig, zo liet vader Dries Roelvink weten aan Privé. “Ik had het een maand geleden al in de gaten. Dave belde tegen de ochtend, om een uur of vijf. Toen hoorde ik het al. ’Het is weer mis, ik ben net thuis’, zei hij. Ik ben naar hem toegegaan en dan zit je daar, samen met je zoon op de bank.” 

“Ik heb hem vervolgens veel water laten drinken en op hem ingepraat om hem rustig te krijgen”, vervolgde Dries. “Gewoon zittend had hij een hartslag van pakweg 160. Hij zat tegen een angstpsychose aan. Oververhit en zó onrustig. ’Te veel genomen, te veel genomen’, bleef hij maar herhalen. En dan kan ik wel zeggen: ’je moet het helemaal niet nemen’, maar dat heeft op dat moment niet zoveel zin. Het was triest. Echt, want ik weet hoe hij de afgelopen jaren heeft geknokt voor zijn gezin en voor hun en zijn geluk. Geknokt om de boel onder controle te houden, ondanks alle verleidingen die er elke dag zijn – waar hij ook komt.”

Vergissing

Na een aantal weken in Zuid-Afrika te zijn geweest keerde Dave Roelvink weer terug naar Nederland. ‘Ik ben terug, en ik wil graag iedereen bedanken voor de mega lieve berichten die ik heb ontvangen. De afgelopen weken heb ik me ontzettend gesteund gevoeld tijdens mijn herstelproces’, schreef meneer op Instagram. ‘Na 2,5 jaar zonder drank en drugs ben ik gestopt met het investeren van tijd en het toepassen van de tools die me hielpen clean te blijven. Ik voelde me goed en dacht dat ik het op eigen kracht kon, maar dat was een grote vergissing die tot een terugval heeft geleid.’

Abonneer
Laat het weten als er
guest
22 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Harry Nak
Harry Nak
13 dagen geleden

na een aantal weken ben je niet “clean”…..

Dave slavink
Dave slavink
13 dagen geleden

En het einde is in zicht.

Gordon
Gordon
13 dagen geleden

Heee Dave kom je naar Dubai. Heerlijke oliebollen hier. Gaan we fijn poedersuiker snorkelen

Kale kees
Kale kees
13 dagen geleden

En over drie weken lezen we dat hij is opgenomen in een verslavingskliniek en dat hij het zo erg heeft enz enz enz.

Choco Prince
Choco Prince
13 dagen geleden

Die blijf de rest van ze leeeeeevuh een junk gap.

Ferry Bouwman
Ferry Bouwman
13 dagen geleden

Dave ouwe pillenrammer wanneer kom je weer een lading halen?

Mootje
Mootje
13 dagen geleden

Ewa Dave, tellie die ik van je hebt werkt niet meer. Als je dit leest, boek even naar Oost. Ik heb hier pure Boliviaanse liggen, maken we een leuk prijsje van. Welkom terug asaabi!

D. Fincher
D. Fincher
13 dagen geleden

Gewoon ademhalingsoefeningen doen jongen , werkt altijd, denk alleen aan je targets, niet aan de afleidingen. Ik kan wel een filmpje opsturen. werkt altijd, maar vraagt wel discipline, simpele discipline, waar je van uitrust louter. Een wolf heeft geen tijd zoon. Een wolf neemt alleen maar tijd als dat moet.

alex Sosa
alex Sosa
13 dagen geleden

OJ blijf werken bij die 2 , dat zijn goeie gasten

O.j.
O.j.
13 dagen geleden

Ik denk dat het water uit zijn pisemmer kwam

Trudy
Trudy
13 dagen geleden

Al die dure designerdr*gs zou ik ook weleens willen proberen maar met mijn wajong blijft er voorlopig niets anders opzitten dan lijm te blijven snuiven

Eef Hoos
Eef Hoos
13 dagen geleden

Aah je bent terug. Ze krijgen nog veel geld van je. Ik k*nkertyfstraal je zo in het water. Centen moet ik zien. Ben jij gek

Dre Hazes
Dre Hazes
13 dagen geleden

Wat een ezel ben jij dave. Kan je nou nooit eens een maandje clean blijven

alex Sosa
alex Sosa
13 dagen geleden

even een opmerking in het algemeen, als de mens zich een beetje vreemd voelt, neem dan je vitaminen in, een mens dat zich vreemd voelt is in de war meestal(enkele zeer zeldzame uitzondering daargelaten) maar het gaat erom dat een mens gek kan worden als hij of zij zichzelf maar heel even serieus neemt, gewoon meds halen bij mij, mijn dochter kan het ook bezorgen, het leven is niet, het is nog niet eens een kleine flits van licht in het oneindige , of je bent heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel erg in de war

alex Sosa
alex Sosa
13 dagen geleden

OJ, jij bent een OG!!!!, maar was je nou gepakt of nie?????????

alex Sosa
alex Sosa
13 dagen geleden

vrouwen mishandelen onder invloed is niet echt vrouwen mishandelen

Stratenmaker Henk
Stratenmaker Henk
13 dagen geleden

Loopt niet goed af

Mark
Mark
13 dagen geleden

Gefeliciteerd Dave. Volhouden!

Paus
Paus
13 dagen geleden

kom troost zoeken bij mijn club

Paus
Paus
13 dagen geleden

jij bent welkom knaapje , wij accepteren ook natura

alex Sosa
alex Sosa
13 dagen geleden

stratenmaker henk, als jij bukt dan heb jij een heel mooi decolleté vanachter , niets mis mee!

Anwar El Ghazi
Anwar El Ghazi
13 dagen geleden

Dave broeder. Wanneer kom je weer mee naar de moskee? Je moet nu echt je naam gaan veranderen naar Bilal hoor.

22
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x