Columns

Jan Roos: BN’ers die denken te deugen deugen vaak niet

Jan Roos

De meest vervelende muts is toch wel de deugmuts. En al helemaal als die enige bekendheid heeft. Al die Instagram-story’s van die deuggleuven staan nu helemaal vol met een eenzijdige blik op het gebeuren in Gaza. Ze nemen 1 op 1 de propaganda van terroristische organisatie Hamas over om maar hun antipathie ten aanzien van Israël te kunnen uiten. En te tonen dat ze over een moreel kompas beschikken.

Jan Roos: BN’ers die denken te deugen deugen vaak niet

Jan Roos: Op dezelfde story’s bleef het opvallend stil toen 1300 joodse burgers werden geslacht door de organisatie waarvan ze zo graag hun “nieuws” halen. Je kan ze allemaal wel opdreunen, maar de meest irritante is toch wel Carice van Houten. Eerst dat bezopen gedoe op de A12. Met allemaal onwaarheden en na hallucinante interviews staat ze te demonstreren voor het klimaat. Op social media post ze dan filmpjes waarin ze strontlazarus zit te grienen dat we allemaal doodgaan en haar kind eigenlijk niet geboren had moeten worden. Ze loopt ook bij een klimaatpsycholoog, wat beter een gewone psycholoog had moeten zijn, want Carice komt nogal gestoord over.

Jan Roos: “Op social media post ze dan filmpjes waarin ze strontlazarus zit te grienen dat we allemaal doodgaan en haar kind eigenlijk niet geboren had moeten worden.”

Nu roept het dwaallicht op om Israëlische producten te boycotten. Dat is niets anders dan ‘koop niet bij joden’ zoals dat net voor en tijdens de Tweede Wereldoorlog ging. Toen werden er maar liefst 6.000.000 joden vermoord. Dat was de grootste genocide in de geschiedenis van de mensheid, maar dat ontslaat Van Houten er niet van de oorlog in Gaza tegen Hamas ook genocide te noemen. Iets dat werkelijk te bespottelijk voor woorden is aangezien de bevolking van Gaza in tien jaar tijd met een miljoen is toegenomen. Carice speelde in Zwart Boek Rachel Stein, een joods meisje wiens ouders voor haar ogen werden vermoord door de nazi’s. En nu blijkt de actrice een antisemiet. Tragisch.

16 reacties

Georgina Verbaan

Walgelijk wat die Carice allemaal doet voor een beetje aandacht en nog eens hypocriet ook, bah.

Floris Wyers

Ik denk dat ik wel deug

Dennis S

Jan wat ben jij toch een deugniet

Rob

Deze deug figuren beseffen niet dat de hamas, Al Qaida, is. ook hun zullen vermoorden als ze de kans krijgen.

Dave

In de oorlog kozen ook veel laffe mensen de kant van de vijand.

Bobbi Eden

Het is net Ajax.
Ze denken dat ze kunnen voetballen, maar ze kunnen er geen k*t van

Asha ten Broeke

Omdat ik me ooit heb laten palen in de Gazastrook en lid ben van ER en de Febo deug ik ineens??

Vieze Gerrit H.

Net zoals met mijn klimaatpraatjes zal de NOS net zolang blijven drammen tot de meerderheid van Nederland achter de kant van Hamas staat. Onderschat een machtig medium zoals de NPO niet.

Hannibal lector

Het volk over het algemeen afspiegeling van overheid zeggen ze daar zit wel wat in die bn ers wat ik al gek vind voor mensen wiens naam ik nooit gehoord heb zijn talentloos leugenaars acteren in normale leven dus is verklaarbaar

Vieze joop

Het verdienmodel van bn,ers is deugen terwijl ze de grootste smeerlappen zijn alcohol, drugs, incest, pedofiele sex met cavia’s aarswijde en nog meer van de niet deug dingen zelf je zoon vertimmeren tot een meid voor wat fame en zeker dat gespuis uit Amsterdam

Knor

Knor, knor, knor zegt het varkentje

Knor

Knor, knor, knor zegt Jan het hangbuikzwijntje

Reinier

Dat klopt dat meneer Roos niet deugt. Anderen de maat willen nemen maar ondertussen geen zelfreflectie aanwezig. Hij kan beter met ali b op de foto dan thuis een foto van pedozanger Hazes aan de muur hangen. Dat doen alleen de echte viezeriken

Natnek

Carice, een beter milieu begint bij jezelf. Koop een stuk touw en een hoge ladder.

Sander Schimmelpenninck

Mijn familie kwam er tenminste voor uit dat ze antisemitisch waren! Sterker nog, we hebben zelfs een paar Joden verraden. Kon je toen nog goed aan verdienen!

Castillo

So mr Roos, what is exactly your virtue?????????????????????????