Miljuschka is woest: ‘Sterker nog, ik ben nog nooit zo dik geweest’

Miljuschka Witzenhausen is boos. Heel erg boos. Dat heeft alles te maken met nepadvertenties die haar foto’s en naam misbruiken. Via haar Story op Instagram waarschuwt mevrouw haar volgers.

Miljuschka
Miljuschka

Miljuschka is woest: ‘Sterker nog, ik ben nog nooit zo dik geweest’

‘Mijn naam en gezicht worden misbruikt. Ik zou nooit, nooit, nooit, pillen nemen om af te vallen’, aldus Miljuschka on the gram. ‘Sterker nog. Ik ben nog nooit zo zwaar geweest, 90 kilo. Ik moet daar iets mee. Wil daar iets mee. Maar de cardioloog heeft aan de bel getrokken.’

Het grietje had nog meer te melden. ‘Iedereen moet doen wat hij/hij wil. Maar geloof niet in makkelijke oplossingen want die zijn er niet. Liefs van een mede smulpaap.’

Haat

Eerder liet Miljuschka ons weten dat ze veel haat kreeg vanwege haar gewicht. Zo wordt er gezegd dat ze moet afvallen. “Waarom zou je zoiets in vredesnaam zeggen?”, zei het mevrouwtje in gesprek met Beau Monde. “Zulke berichten steken me, maar ik kan het parkeren. Het zegt meer over de persoon die het typt dan over mij, dus ik heb geen zin om daar energie in te steken.”

Bridget Maasland

Miljuschka is niet de enige persoon van wie haar foto’s en naam worden misbruikt voor afslankpillen. Ook Bridget Maasland was de pineut, zo leerde mevrouw ons onlangs op Insta. ‘Nep’, schreef Bridget Maasland. ‘Trap hier niet in! Ik ben geen twintig kilo afgevallen. Ik gebruik GEEN afslankpillen. Mijn naam en beeld worden hier misbruikt. FAKE RECLAME’. Bij RTL Boulevard zei ze: “De hele week komen er allerlei verschillende advertenties voorbij. ‘Je bent 20 kilo in 2 maanden afgevallen.‘ Het is allemaal niet waar, het is hartstikke fake.”

Sinds kort heeft Bridget daarentegen kleinere kwarktassen dan voorheen. Dat dan weer wel. “Ik heb natuurlijk wel onlangs mijn implantaten laten verwijderen, dus ik lijk wel wat slanker”, legde het grietje uit. “Ik train ook hard, dus ik doe er echt een hoop voor. Dat gebeurt echt niet als je deze gummetjes inneemt. Het is allemaal fake. En dat dit mag vind ik echt schandalig en onbeschoft.”

Abonneer
Laat het weten als er
guest
11 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Floris Wyers
Floris Wyers
26 dagen geleden

Ik zou dolblij zijn als ze me misbruiken

maik de boer
maik de boer
26 dagen geleden

Ik wil je wel even tussen je slappe billen knuppelen hoor Floris! En dan zo een heerlijke dot warme kwark in je anjer spritzen!

Patricia Paay
Patricia Paay
26 dagen geleden

Ik ben ook veel afgevallen, ik maak gebruik van het urinedieet.

Milfhunter
Milfhunter
26 dagen geleden

Milfjuschka… heerlijk vol vrouwtje blijft het

Peter Beense
Peter Beense
26 dagen geleden

Stel je niet aan. Vergeleken met mij ben je magere hein

Asha ten Broeke
Asha ten Broeke
26 dagen geleden

Ik weeg zo´n 160 kg, heb me al 2 jaar niet meer geschoren en gebruik geen toiletspullen. Toch voel ik me top en kom ik graag demonstreren.

Dave Snuifvink
Dave Snuifvink
26 dagen geleden

Mooie meid, ben alleen een beetje bang voor ome Willem…

Melanie Suikerbuik
Melanie Suikerbuik
26 dagen geleden

Ik ben nog nooit zo slank geweest met mij 6xl

Tja
Tja
26 dagen geleden

Witzenhausen, Duitse tak van de Grapperhuizen. Ze lijkt er ook wel wat op, kijkend naar die pens. Nog net geen bolle Jan.

Rachel Hazes
Rachel Hazes
25 dagen geleden

Ik gebruik het krokettendieet… heerlijk en het slankt af.
Je krijgt er alleen zo’n mannenstem van.

Scooby Doo
Scooby Doo
26 dagen geleden

Weer een nutteloos persoon die mijn aura vervuilt. Een spuitje erin en het ontbindingsproces start meteen na de laatste adem, waarna het gewicht in rap tempo afneemt.

11
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x