Kaj Gorgels zat in friendzone van Jessie Jazz Vuijk

Kaj Gorgels zat in de friendzone van Jessie Jazz Vuijk, het gleufdier met wie meneer nu een kind verwacht. Dat leert Jessie ons in het NPO-programma 'Who’s that girl' van 'het mooiste meisje van de klas VIPS'.

Kaj Gorgels
Kaj Gorgels

Kaj Gorgels zat in friendzone van Jessie Jazz Vuijk

Jessie en Kaj kennen elkaar via een gemeenschappelijke vriend: Holly Mae Brood. “Toen Kaj vroeg of hij me mocht zoenen, dacht ik: ho, nee. Echt, no way. Ik was er helemaal niet klaar voor”, zei Jessie Jazz. Kaj Gorgels daarentegen wilde haar maar al te graag op haar bek pakken. “Ik voelde me heel fijn in haar buurt.”

Sindsdien hielden de twee contact met elkaar. “Ik dacht: dit is een vriend voor het leven”, zei Jessie Jazz. “Dat was mijn insteek in het begin, zo voelde het ook echt. Ik was ook helemaal niet verliefd in het begin. Ik had niet gedacht dat we hieruit zouden komen met elkaar.”

Kaj Gorgels is van mening dat hun relatie goed is, omdat ze zo verschillend zijn. “Ik wil geen vrouw die net zo druk is als ik en zij wil niet iemand die thuis op een kussentje voor zich uit zit te staren.” 

Jessie Jazz: “Ik heb zin om het leven te cheffen met Kaj (wat?). Ik maak me geen zorgen over ons kindje. Kaj Gorgels gaat een geweldige vader zijn.”

‘Kers op mijn zwangerschap’

Jessie Jazz plaatste na de uitzending ook nog een berichtje on the gram over haar avontuur in het televisieprogramma. ‘Dankjewel voor al jullie super lieve berichtjes, ik vond het spannend om een deel van mijn verhaal te delen’, schreef ze. ‘De afgelopen tijd heb ik best moeite gehad met “wat mensen van mij vinden” en het verkeerd begrepen worden. Dus deze docu als Grand Final, maakte een hoop los.’

‘Het is de kers op mijn zwangerschap en bijzonder hoe dit zo vlak voordat ik ga bevallen de wereld in is geslingerd. Ik hoop dat mijn verhaal je moed geeft om achter je dromen aan te gaan. Waar je nu ook staat. Je hebt dit.’

Abonneer
Laat het weten als er
guest
10 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jade Annaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Jade Annaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
1 maand geleden

FRIENDZOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONED

Floris Wyers
Floris Wyers
1 maand geleden

Ik wil alle mannen op hun treiter zoenen. Maar na zoenen wil ik baffen en na baffen moet je gorgelen en daarna gaan we oliebollen snorkelen. Toch gordon?

Kudscheet
Kudscheet
1 maand geleden

DOE G0DVERDOMME WAT AAN DIE IN AFWACHTING VAN GOEDKEURING

Piet been
Piet been
1 maand geleden

Dacht dat het een poot was,zo ziet hij er wel uit, testosteron loos ventje.

Keesie
Keesie
1 maand geleden

Dodelijk saaie dame dit..

Bert Billenbaffer
Bert Billenbaffer
1 maand geleden

Kaj zat met zijn bavianengeslacht in wel meer vrouwen en mannen lijkt me.

Kaj Gorgels
Kaj Gorgels
1 maand geleden

Ik bedoel trouwens ipv reacties natuurlijk de commands.

maik de boer
maik de boer
1 maand geleden
Antwoord aan  Floris Wyers

Hee flor,mijn keel is wat schor,zou je hem willen smeren, doormiddel van warme slasaus te ejaculeren?

Roddelpraat Redactie
Beheerder
1 maand geleden

test

Ook oertijd op de redactie
Ook oertijd op de redactie
1 maand geleden

Lol komt er rook uit de Intel Pentium 2 processor? @RP

10
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x