Spullen uit auto Giel Beelen gejat: ‘Nog bedankt eigenlijk’

Maandagavond zijn de ramen van de huurauto van Giel Beelen ingeslagen. Er zijn twee laptops gejat, waarop het ‘hele muziekbestand van Radio4All’ staat.

Giel Beelen
Giel Beelen

Spullen uit auto Giel Beelen gejat: ‘Nog bedankt eigenlijk’

Giel Beelen is creatief directeur van de nieuwe radiozender. ‘Wat een gedoe’, schreef meneer vervolgens on the gram. ‘Net de première van Kane gehad, kom ik bij mijn huurauto… Raam ingeslagen.’

‘Ja, het is te dom om twee laptops in een tas te laten’, vervolgde Giel Beelen. ‘Maar man, het is een betaalde parkeergarage. Hele muziekbestand van Radio4All is weg. Die was te groot voor een cloud. Geniet ervan dieven. Wij gaan toch wel binnenkort in de lucht, grrr. En daardoor kwam ik Wendy van Dijk en Sam toch nog tegen in de garage. Was gezellig. Dus nog bedankt eigenlijk. En jammer voor jullie dat ik de baby-autostoel nog niet had ingebouwd.’

Radio4All

Eerder liet Giel Beelen weten dat Radio4All ‘voorlopig’ nog niet live gaat. “Dat waren we wel van plan, maar we willen alles met frisse ogen bekijken. Om dat goed te doen, kost nog even tijd”, zei hij. “Ik hoop in november met de eerste uitzendingen te komen.”

Meneer mag helemaal zelf bepalen wat hij met de zender gaat doen. Stoer hoor. Het is een vrije kavel, dus we mogen alles doen. We zouden ook de hele dag een pieptoon uit kunnen zenden.”

Per 1 januari 2024 moet de radiozender volledig draaien en krijgt het station een nieuwe naam. “Het gaat om nieuwe initiatieven en manieren van radio maken. Dinsdagavond kan er bijvoorbeeld een rockprogramma worden uitgezonden en woensdag bijvoorbeeld hiphop. We gaan ons niet op één doelgroep richten. Andere stations sluiten de jeugd uit, maar er zijn nu online heel jonge personality’s met een verhaal die ik absoluut radio wil laten maken”, aldus Giel Beelen.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x