Geraldine Kemper in haar tepel gebeten: ‘Ik heb zelfs een foto’

Geraldine Kemper is in haar tepel gebeten. En daar is natuurlijk niets mis mee. Het enige probleem is dat er niet is gehapt door een mens.

Geraldine Kemper
Geraldine Kemper

Geraldine Kemper in haar tepel gebeten: ‘Ik heb zelfs een foto’

Tijdens haar vakantie werd Geraldine Kemper gebeten door een vis, zo laat mevrouw weten in de podcast De Grote Gwen en Geraldine Show. “Ik ben heel lang weggeweest en ik ben natuurlijk iemand die graag topless zwemt en zont. Ik was lekker aan het zwemmen en er waren allemaal visjes in het heldere water, visje hier en visje daar. Opeens word ik gebeten in mijn tepel door een vis.”

“Ik heb zelfs een foto maar die ik kan ik natuurlijk niet laten zien”, vervolgt Geraldine Kemper. “Er was echt een minihapje uit, met bloed en er kwam een korstje op. Het was even schrikken, maar het heeft ook een voordeel. Ik was met een vriendin en die vroeg niet ‘hoe gaat het met je’, maar meteen ‘oh dit is een leuk verhaal voor in je podcast.‘”

Geraldine Kemper houdt niet van kleding

Dat Geraldine Kemper niet van kleding houdt, bewees haar Instagram-post van 1 augustus. Daarin zagen we de blonde griet tijdens haar trip in Portugal losgaan op Boom Festival met alleen een minuscuul broekje. ‘Oh Boom. Zo vrij. Zo fijn. Zo prachtig’, schreef ze erbij.

Ene Willemijn reageerde: ‘Ik kan niet wachten om weer urenlang te dansen met de blote b*rsten club. Ik heb intens van je genoten. Wat een energie, wat een vrijheid.’ Mrs Flamingo schreef: ‘De gemiddelde 30+ vent loopt zonder shirt rond op festival en voetbalwedstrijd te beschonken te bleren. Maar een mooie vrouw moet een shirt aan.’

Martine Schluter: ‘Wat is gaat toch met die hernieuwde truttigheid en preutsheid?? Ik snap het best als je zelf niet overal in je blootje wilt, ik hoef ook niet perse, maar wat maakt het uit als iemand dat op een strand, festival, camping wel wil? Waarom daar aanstoot aan geven?’

Abonneer
Laat het weten als er
guest
14 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Floris W
Floris W
1 maand geleden

Beste amices ik voel me nog steeds enorm h0erig van de wijn en de methamfetamine . Wie verwent mijn slappe billen ?

Freak Vonk
Freak Vonk
1 maand geleden

Wat een drama queen . Ik loop in mijn vrije tijd rond met baby alligators aan mijn tepels

Ali B
Ali B
1 maand geleden

Ik probeerde het met 2 vingers in Geraldine maar het was net alsof je een frikadel in de gang gooide.

Willem
Willem
1 maand geleden

Ik heb mijn ex wel eens keihard in haar schaamlap gebeten,toen ze een puf liet terwijl ik haar aan het baffen was.

Klaze Kees
Klaze Kees
1 maand geleden

Heeft die vis ook der tette opgegeten? Ik zie die namelijk niet bij haar

Bert Billenbaffer
Bert Billenbaffer
1 maand geleden

Mijn buurman Tinus Tepelbijter identificeert zich some als een vis. Hij heeft beloof het niet meer te doen.

Vieze Gerrit H.
Vieze Gerrit H.
1 maand geleden

Maar staat Geraldine wel open voor een boekaake?

Kevin
Kevin
1 maand geleden

Geraldine wat vind ik je toch een leuke open meid! Wat voor anderen een taboe is dat maak jij zo mooi en open bespreekbaar!!!

Parkmanager Altwin
Parkmanager Altwin
1 maand geleden

Dat mensen überhaupt bij haar het verschil zien tussen voor en achterkant vind ik al erg knap

Floris Wyers
Floris Wyers
1 maand geleden

Ik ben in mijn bips gebeten door Rick Stipent. Ik vroeg om een fabrieksnieuwe kont en dan moest er toch een stukje af

marie van der ven
marie van der ven
1 maand geleden
Antwoord aan  Vieze Gerrit H.

Ik wel iedergeval,het is ook goed voor het haar,al die proteïne .

Moppersmurf
Moppersmurf
1 maand geleden

Alles voor aandacht.

Xenaa
Xenaa
1 maand geleden

Gerard Kemper heeft weer het nieuws gehaald …
Alles om relevant te willen blijven.

Jamai
Jamai
1 maand geleden

Normaal zeg ik: Pics or it didn’t happen.
Maar dan zie je nog steeds precies niets.
Een pizza Salami is nog geloofwaardiger!

14
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x