Jan Roos: BN’ers op de A12 zijn echt verschrikkelijk

Het aantal actreutels dat op de A12 staan te protesteren tegen iets dat niet bestaat, in dit geval fossiele subsidies, neemt verontrustend toe. Het fijne van deze meisjes is dat ze allemaal hetzelfde zijn. Ze wonen allemaal in Amsterdam, stemmen allemaal ernstig links, zijn allemaal licht tot stevig geestelijk in onbalans en stuk voor stuk hysterisch. Met Carice van Houten natuurlijk als boegbeeld.

A12
A12

Jan Roos: BN’ers op de A12 zijn echt verschrikkelijk

En oh ja, ze zijn allemaal ook verschrikkelijk hypocriet. Want hebben zelf een CO2-voetprint van een dinosaurus met de wereld rondvliegen voor werk of yoga-retreatments. Nu is daar Hadewych Minis die in de Linda, natuurlijk weer in dat blad van De Mol die ook vindt dat mensen minder moeten vliegen en zelf de gehele wereld in een privévliegtuig bezoekt, zegt dat klimaatdemonstranten veel te hard worden aangepakt.

“Alle demonstraties zijn juist vredelievend en geweldloos. Ik was bij de A12-demonstratie in mei. Een orkest speelde Beethovens zevende symfonie. Het zette de toon, we komen in vrede. Kippenvel kreeg ik ervan. Maar ze waren nog niet klaar met spelen of de waterkanonnen begonnen te spuiten.” Een kijkje in het beperkte wereldbeeld van dit soort figuren. Het maakt geen donder uit of je nou Beethoven speelt, gaat balletten of een potje softtennisen, je bent illegaal een snelweg aan het blokkeren. Maar dat komt maar niet binnen in de dungeschedelde grachtengordeldieren. Je bent de wet aan het overtreden. Dan grijpt de politie in. Hoe je demonstreert maakt dan niet uit. Hoe dom kan je zijn.

“Maar dat komt maar niet binnen in de dungeschedelde grachtengordeldieren.”

En dan heb je altijd weer het tegenantwoord dat deze kwestie zo belangrijk is dat je daar de wet voor moet overtreden. Ok, dan moet je ook de gevolgen accepteren, zoals een waterkanon, een hondenbeet, een wapenstok in je nek of arrestatie. Daar over piepen geeft het kinderlijke niveau aan. “Daar schrok ik van. Naïef misschien, maar ik had niet verwacht dat de politie die zo snel zou inzetten. Dat voelde onrechtvaardig. Vooral omdat bij de boerenprotesten, waarbij veel geweld kwam kijken, geen waterkanon te zien was.” Nou Hadewych, het is niet naïef. Het is eindeloos dom. Bij de boerenacties werd het leger ingezet en werd er met scherpe munitie geschoten. Bij die klimaathippies staat het waterkanon op standje douche.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
9 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Floris Wyers
Floris Wyers
1 maand geleden

Ik lig ook weleens op de a12 maar dat komt dan omdat ik met mijn dronken kop uit de auto ben geballen

Lamme Leen
Lamme Leen
1 maand geleden

Kunnen we ome Jan niet inzetten als stormram? Met die vette pens van hem, is de A12 binnen no-time leeg geveegd.

Kevin
Kevin
1 maand geleden

Wat heb ik een hekel aan die linkse amsterdammers. Heel amsterdam is steen, nauwelijks groen. Ja je hebt er om de 2 minuten een tram die komt, een bus, een treinverbinding, maar dit wordt allemaal betaald door de accijnzen op brandstoffen van mensen die in boerendorpen wonen.Toch zou ik famke halsema doen, zonder condoom.

Parkmanager Altwin
Parkmanager Altwin
1 maand geleden

Gewoon in de plaats van dat kinderachtige waterkanon traangas politie honden en paarden dan rennen ze nog harder weg dan die ajax hooligans afgelopen zondag

Burgemeester van de A12
Burgemeester van de A12
1 maand geleden

In afwachting van goedkeuring, daarom maar met rare tekens er tussen. Ik weet niet wat hier niet aan mag.

Burgemeester van de A12
Burgemeester van de A12
1 maand geleden

In afwachting van goedkeuring, daarom maar met rare tekens er tussen. Ik weet niet wat hier niet aan mag.
Ze protest3ren teg3n subsidi3s op fossi3le brandstoff3n. Ga dan st4ken bij het OV, die dies3lbuss3n zijn zw4ar gesubsidie3rd. Er rijd3n ook nog steeds dieseltr3inen in Ned3rland r0nd, ga daar

Aarsgas
Aarsgas
1 maand geleden

Linkse borderline wijven,met okselhaar en een behaarde scheur!

Herbert van der Naad
Herbert van der Naad
1 maand geleden

Hadewych Minis heeft zo’n stem waar ik altijd opgewonden van wordt, jammie. Daarom luisterde ik vroeger altijd naar de Kruitvat reclame’s toe zei die nog insprak.
Tegenwoordig is ze net zo irritant en naïef als Carice.

Murk ratte
Murk ratte
1 maand geleden

Haha ik heb ze voor mijn karretje gespannen,in opdracht van..divide and conquer!

X mark

9
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x