Nieuwe documentaire André Hazes op komst: ‘Verhaal is nog steeds niet verteld’

Er komt binnenkort helaas een nieuwe documentaire over André Hazes junior. De docu bestaat uit drie delen en heet: André Hazes: The Next Chapter. Het is een vervolg van de vorige Videoland-serie over het zangertje.

André Hazes
André Hazes

Nieuwe documentaire André Hazes op komst: ‘Verhaal is nog steeds niet verteld’

In André Hazes: Crossroads vertelde meneer over zijn drank- en drugsverslaving. Waarom komt er dan nu weer een nieuwe reeks afleveringen? Cheeru Mampaey, de regisseur van de documentaire, legde het graag uit.

“Nadat ik André volgde tijdens zijn struggle met verslavingen was naar mijn gevoel het verhaal nog niet verteld”, zei hij. “Afkicken is één, maar het volhouden en je leven opnieuw vormgeven is een ander verhaal. André gaf me opnieuw de kans hem een jaar van heel dichtbij te volgen. Het jaar waarin hij de cirkel blijvend doorbreekt en ondanks tegenslagen kijkt naar de toekomst.”

André Hazes was verslaafd

André Hazes junior leerde ons onlangs op Instagram dat hij ‘geen leegte’ meer voelde. ‘Geen leegte meer in mijn ziel en geen breuk meer in mijn hart’, schreef hij met het getal ‘2’ erbij. ‘Dank jullie wel.’ Hiermee doelt hij op het feit dat meneer twee jaar nuchter is.

Daarnaast kreeg André Hazes in 2021 te maken met een zogenaamde burn-out, waar vrijwel iedere BN’er last van blijkt te hebben. “Ik weet nog dat ik een punt had bereikt: als ik nou eens door blijf gebruiken tot mijn hart stopt, want dan is alles klaar. Dan stopt het. Dat is dan ook een dood waar ik vrede mee heb”, zei meneer destijds.

André Hazes gaf zijn vader de schuld van zijn verslaving. “We moesten eigenlijk maar een ding doen en dat was hem niet voor zijn voeten lopen. Ik werd niet gezien of gehoord. Als je dan ook nog eens dezelfde naam draagt als je vader en hetzelfde wilt doen, dan ben je nooit goed genoeg. Als ik een boer laat, zouden mensen nog kunnen zeggen: dat is een goede boer, maar die van je vader was mooier.”

Abonneer
Laat het weten als er
guest
16 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Andre Hazes
Andre Hazes
1 maand geleden

Als mijn carrière hierna nog steeds niet aanslaat ga ik een s€ksfilm maken.

Scooby Doo
Scooby Doo
1 maand geleden

Melk, melk, melk, in elke zak zit geld. Er komt daarna nog een docu. “De Terugval’. Ik mag aannemen dat dan ook alles gefilmd wordt hoe Hazes Jr. de boel kort en klein slaat, mensen en familie de grond in stampt en Monique als speelbal wordt gebruikt als hij weer vele anderen krikt. En vervolgens weer huilie huilie doen. Op voorhand ik kijk zijn docu’s niet.

John
John
1 maand geleden

Kunnen de titels van zijn filmwerk niet in gewoon Nederlands? Snapt André het zelf ook

Carise moet bouten
Carise moet bouten
1 maand geleden

Andre,wat moet je er mee? Ik ben nu klaar op de plee en denk,weg ermee!

Harry Nak
Harry Nak
1 maand geleden

Er is geen verhaal. Dat is het verhaal van Hazes

Natnek
Natnek
1 maand geleden

Ik snap niet zo goed van mensen in die hele hazes clan zien. Die ouwe was een alcoholist die met een minderjarig meisje naar bed ging en dat jong, als dat al van die ouwe was, is een sneue junk

Gaylord Weyers
Gaylord Weyers
1 maand geleden

Kan niet wachten om het niet te zien. Toch interessant al die oninteresante figuren. Wat betreft zwart geld en witwassen begrijp ik nog. Maar het volk dat aanhaakt, er serieus naar luistert en kijkt? Staan genoteerd.

Bert Billenbaffer
Bert Billenbaffer
1 maand geleden

Wat interessant zeg. Kijk er erg naar uit…

Andre Hazes
Andre Hazes
1 maand geleden

Als mijn carrière hierna nog steeds niet aanslaat ga ik een s€ksfilm maken samen met Rachel

Johnny sins
Johnny sins
1 maand geleden
Antwoord aan  Andre Hazes

Connect mij voor tips!

Mark Baanders
Mark Baanders
1 maand geleden
Antwoord aan  Andre Hazes

Hopelijk maak je die seqsfilm met mij samen! Ik naai je hol!

Peter Gillis
Peter Gillis
1 maand geleden

Massa is kassa! USHHH!!

don en ad
don en ad
1 maand geleden
Antwoord aan  Andre Hazes

Zouden wij het mogen openemen voor internet televisie?

Alex Soze
Alex Soze
1 maand geleden

Ik zoek een huis of appartement.
mag ook een kamer zijn bij iemand thuis.

Ben een rustig persoon, Alleen af en toe schreeuw ik:

ALLES KAN KAPOT !!!!

Parkmanager Altwin
Parkmanager Altwin
1 maand geleden

Vond de worden van die aangebrande kroket bij Paul de leeuw interessanter

Andre Hazes
Andre Hazes
1 maand geleden

Test

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

16
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x