Michella Kox stelt zich aan: ‘Ik wil nog niet dood’

Michella Kox is goed in aanstellen. Dat bewees mevrouw weer eens bij Realitea van die rare Fawry. Michella zei bij het programma ‘Reality Aftertalk: Echte Meisjes in de Jungle’ dat ze graag nog eens onder het mes wilde, maar daar kwam de ietwat dikke dame op terug.

Michella Kox
Michella Kox

Michella Kox stelt zich aan: ‘Ik wil nog niet dood’

Eigenlijk wilde Michella Kox een buikwandcorrectie, omdat haar buik in de loop der jaren zogenaamd een gezichtje zou hebben gekregen. “Nu lig ik op bed en denk ik: hoezo? Dit kan toch niet’, zei ze eerder op Instagram. “Wat een ellende. Hoe was ik zo slank? En nu zo dik?” Mevrouw was dan ook (terecht) depressief. 

Tegen Fawry zegt Michella dat ze eigenlijk niet durft. “Omdat ik bang ben voor complicaties. Ik weet niet welke complicaties, maar ik wil nog niet doen. Ik durf dat gewoon niet”, zei ze. “Ik rook, wat al heel slecht is. En dan ga je ook nog eens in jezelf laten snijden. Dat moet je niet willen.” 

Wil Michella Kox wéér meedoen aan een nieuw seizoen voor Echte Meisjes in de Jungle? “Voor een miljoen euro”, lacht ze. “Nee, voor ongeveer een halve ton. Ik ben alleen nog niet gevraagd.”

Louisa Janssen

Eerder leerde Michella Kox ons al dat ze ruzie had met transformer Louisa Janssen. “Louisa heeft wel honderd keer haar excuses aangeboden, maar dat kwam gewoon niet bij me binnen. Dat rijmt gewoon niet goed in mijn hoofd, want ik heb ADHD. En als je in mijn hart zit, zal ik je nooit kwetsen. Dan kan ik niet begrijpen dat iemand anders mij kwetst. Wat ze natuurlijk niet opzettelijk heeft gedaan, zegt ze. Maar daar moet ik even doorheen prikken. We hebben elkaar nog niet gezien, maar we appen en bellen wel wat meer met elkaar.”

Abonneer
Laat het weten als er
guest
9 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Harry Nak
Harry Nak
1 maand geleden

Oh god weer een ADHD-er. Kunnen ze die niet wegfilteren uit de categorie BN-er, CN-er en DN-er ? Ze maken veel herrie maar voegen niets toe aan het medialandschap. Net zoals die bipolairen, ubernacisten en verslavingsgevoeligen.

Floris Wyers
Floris Wyers
1 maand geleden

Binnenkort geef ik sabrageles bij een crematorium. Je kan met me meerijden. De dood is al ingetreden zie ik. Na je crematie neem ik je as mee om het op de vuilstortplaats uit te strooien. Dan ben je toch weer thuis

Ricardo Cheloque
Ricardo Cheloque
1 maand geleden

Haar leven is al gecompliceerd dus een operatie maakt verder niets uit….en als er wel wat fout gaat is het alsnog een win-win situatie.

arie de beuker
arie de beuker
1 maand geleden

kan heel die meid niet.

Vieze Gerrit H.
Vieze Gerrit H.
1 maand geleden

Maar staat ze wel open voor een boekaake?

Scooby Doo
Scooby Doo
1 maand geleden

Dood ben je toch al, dicht timmeren, afvoeren, spitten, laten afdalen en hopeke zand erover Tutje Michella draagt niets bij aan de maatschappij.

Floris Wyers
Floris Wyers
1 maand geleden

Heeft Louisa nog een piemel? Lijkt me heerlijk om daar haar genomen te worden.

Parkmanager Altwin
Parkmanager Altwin
1 maand geleden

Die zus van Jan pieter hoort thuis in de apenheul zou overigens zo ook familie van Peter kunnen zijn

Bert Billenbaffer
Bert Billenbaffer
1 maand geleden

Ze is het tot de nok toe volspuiten wel waard. Maar verder.

9
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x