Man John de Bever schakelt mentale hulp in: ‘Het is maar zingen, haha’

Kees Stevens is helemaal van de kaart. De man van John de Bever moet zelfs hulp gaan zoeken bij een mental coach, omdat hij last heeft van koude koorts vanwege de zenuwen. Ook kan meneer niet slapen.

John de Bever
John de Bever

Man John de Bever schakelt mentale hulp in: ‘Het is maar zingen, haha’

Komend weekend ontvangen John de Bever en Kees Stevens weer duizenden mensen in Ahoy. Keesie ligt er alleen al weken wakker van. “Ik wil het goed doen voor de mensen die een kaartje hebben gekocht”, zei hij tegen Party. “Ik heb al vijf, zes maanden elke dinsdag vergaderingen. Wat ik wil, en wat ik hoop, is dat de mensen achteraf zeggen: ‘Die twee hebben wel een feest neergezet!”

“Ik kan de spanningen niet meer onder controle houden”, vervolgt de man van John de Bever, die zelfs een mental coach heeft ingeschakeld… “Ja, ik ben bij een mental coach geweest, iemand die je een beetje over je angst heen helpt. Het is een soort verdriet wat mij keer op keer overmant en waardoor ik in een soort paniekmodus raak en dan ergens wegrijd of mijn verstandskies zonder verdoving laat trekken – iets wat ik echt heb gedaan.”

John de Bever

John de Bever zelf kan er allemaal wel om lachen. “Ik heb geen slapeloze nachten, haha. Het is maar zingen”, aldus John. “Ik ben helemaal niet zenuwachtig. Alle mensen die komen, die komen om plezier te maken én voor De Bevers, dus dat komt goed. Het wordt één groot feest.”

Tegen Metro zei Johnn: “Ik heb me nog nooit afgemeld voor een optreden. Dat komt: ik ben nog van de oude generatie. Burn-out? Geen idee. Ik ga gewoon even op de bank liggen. Voor Ahoy bereid ik me niet speciaal voor. Ik let alleen wat meer op m’n eten. Ik ben een snoeper – twee gevulde koeken, zak chips, een Magnum, een bamischijf uit de airfryer… Ik doe nu even rustig aan.”

Abonneer
Laat het weten als er
guest
11 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Floris Weyers
Floris Weyers
1 maand geleden

Ik heb ook mentale hulp nodig sinds ik persona non grata ben bij Roddelpraat. Ik had er al een tijd last van maar ik dacht dat ze @naale hulp zeiden. Dus had ik een amsterdammertje gekocht om mijn grotje te hulp te schieten.

Pop
Pop
1 maand geleden

Ik kan mij heel goed voorstellen dat je ‘bij een mental coach geweest’ bent, als je elke avond in den poepeeer word genomen.

Floris Wyers
Floris Wyers
1 maand geleden

Ook bekend van de hit: jij krijgt het zaad niet van mijn gezicht

Scooby Doo
Scooby Doo
1 maand geleden

Ik ken ze niet, terwijl ik wel eens in de Biesbosch kom om dieren te spotten. Nu ik een foto zie, zal ik de volgende keer extra goed opletten. Die zo gestresst is, is dat het mannetje of het vrouwtje?

Johan Derksen
Johan Derksen
1 maand geleden
Antwoord aan  Scooby Doo

Kees is het vrouwtje… John is een normale heaumeau

chinees
chinees
1 maand geleden

さあ行こう

strontpaviljoen
strontpaviljoen
1 maand geleden

De stem van John de Bever is geestelijke mishandeling voor de toehoorders.

Parkmanager Altwin
Parkmanager Altwin
1 maand geleden

Vroeger kwam sjon hier ook zingen voor wat zwart geld maar sinds die soap is dat helaas over

Bert Billenbaffer
Bert Billenbaffer
1 maand geleden

Een weekendje naar een huisje in het bos met Mark en Floris zal de boel wel doen ontspannen.

Mark Baanders
Mark Baanders
1 maand geleden

Ik zal zaad in je bek spuiten wat dacht je daarvan?

Vieze Gerrit H.
Vieze Gerrit H.
1 maand geleden

Mijn advies is een boekaake proberen. Dat is goed voor je zelfvertrouwen.

11
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x