Eloise van Oranje: ‘Voorlopig zie ik het als iets leuks, een extraatje’

Eloise van Oranje maakt zich zorgen over de zogenaamde ‘klimaatproblematiek’. De gravinluencer, wij noemen haar liever grafinfluencer, geeft in de nieuwe LINDA aan dat ze haar Instagram-pagina gebruikt om zich uit te spreken.

Eloise van Oranje
Eloise van Oranje

Eloise van Oranje: ‘Voorlopig zie ik het als iets leuks, een extraatje’

“Honderd procent, want ik ben me wel bewust van het feit dat ik zo’n groot platform heb”, zegt Eloise van Oranje. “Daar wil ik meer mee dan alleen wat leuke fotootjes posten. Ik post die dingen vooral omdat het zo’n grote rol in mijn leven speelt. Klimaatproblematiek, duurzaamheid. Dat vind ik belangrijk. Het is onderdeel van wie ik ben en het is fijn dat ik daar af en toe iets over kan zeggen, maar het is niet zo dat ik continu de druk voel om alles goed te doen.”

Ook wordt gevraagd of het de droom van Eloise van Oranje is om influenceer te zijn. “Totaal niet. Ik ben zelfs blij dat het niet mijn baan is, dat ik niet hoef samen te werken met bedrijven om er geld mee te verdienen”, aldus de grafinfluencer. “Ik ben er gewoon in gerold en zie het voorlopig als iets leuks, een extraatje.”

Haters

Eloise van Oranje reageerde ook op alle Kevins. “Vroeger vond ik het lastig, trok ik me dingen persoonlijk aan”, aldus de griet. “Als iemand iets zei over mijn familie, kon ik echt woest worden. Dat heb ik niet meer, op de een of andere manier werkt mijn brein zo dat het niet meer echt binnenkomt. Ook omdat ik de persoon die iets zegt of schrijft toch niet ken. Al kan ik het af en toe niet laten om te reageren – met een klein sarcastisch randje. En dan is de reactie altijd iets in de richting van: ‘O sorry, nee, ik bedoelde het helemaal niet zo.’ (…) Over het algemeen kan ik het van mezelf laten afglijden.”

Abonneer
Laat het weten als er
guest
16 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Kevin
Kevin
1 maand geleden

Wat Elouise haar mening ook is, het boeit mij niets. Ik zie haar gewoon puur als lustobject

Scooby Doo
Scooby Doo
1 maand geleden
Antwoord aan  Bob

Als jij je naam andersom opschrijft, kom je er wel op.

Harry Nak
Harry Nak
1 maand geleden

Iedereen die poseert op instagram is een narcist.
Dit meisje dus ook

Kevin!
Kevin!
1 maand geleden

De klimaatcrisis bestaat niet.

Bob
Bob
1 maand geleden
Antwoord aan  Bob

Nu wel dus,na dat er 20 x staat,wacht op goedkeuring.

Parkmanager Altwin
Parkmanager Altwin
1 maand geleden

Wat een puddingsmoel is dit nog lelijker dan haar moeder

Kevin!
Kevin!
1 maand geleden
Antwoord aan  Bob

Omdat je vulgaire onzin uitspuwt?

Bob
Bob
1 maand geleden

Waarom worden mijn comments niet geplaatst??

Keesie
Keesie
1 maand geleden

Pfff…boeiend wat dit varkentje vindt….

Floris
Floris
1 maand geleden
Antwoord aan  Kevin

En zo is het je moet die vrouw goed vol blafen. En daar na vraag ik om spuit filmpjes aan boys

jan het varken
jan het varken
1 maand geleden
Antwoord aan  Floris

Knor Ach Floor doe is normaal knor

Jan
Jan
1 maand geleden
Antwoord aan  Kevin

Gatver

Floris Wyers
Floris Wyers
1 maand geleden

Goed gezien Eloise. Ook ik krijg veel kritiek, vooral op de pagina’s van Roddelpraat, maar het is PureAfgunst, geen PureLuxe!

Don en Ad
Don en Ad
1 maand geleden
Antwoord aan  Floris

Beste Floris,
zouden wij dit mogen opnemen voor internet tv?
Groet,
Don en Ad

Scooby Doo
Scooby Doo
1 maand geleden

Waarom weer gebruik maken van die oude plastic pop Linda?

Nelson Mandela
Nelson Mandela
1 maand geleden

Ze lijkt niet alleen op iemand met downsyndroom, maar is ook nog zo dom als een downie.

16
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x