Donny Roelvink wil vader worden: ‘Die gekkigheid ga ik niet nog een keer doen’

Donny Roelvink wil rete graag vader worden. Dat biechtte meneer op tijdens een interview met Shownieuws.

Donny Roelvink
Donny Roelvink

Donny Roelvink wil vader worden: ‘Die gekkigheid ga ik niet nog een keer doen’

“Ik wil heel graag vader worden”, aldus Donny Roelvink. “Wanneer de tijd rijp is zeggen ze dan altijd en het moet mij ook gegund zijn.” Opvallend is dat er vorig jaar teelbalkanker bij hem werd geconstateerd. Kan dat dan nog wel? “Het is een hele grote wens van mij om papa te worden. De artsen zeiden ‘het kan nog, maar in jouw geval gaat het wel een stukje lastiger worden‘. Maar de kans is er nog wel.”

Het huidige gleufdier van Donny Roelvink blijft anoniem, zegt de zoon-en-de-broer-van. “Ik heb iemand thuis. Daarom ben ik ook niet zo wild bezig. Ik geniet gewoon heel erg van thuis zijn en ik heb een heel lieve meid thuis zitten nu’, aldus Donny in de podcast Pauls Huisfeest. “Ik hou mijn vriendin voorlopig privé. Die hoeft deze keer niet in beeld. Die gekkigheid ga ik niet nog een keer doen. Dat heeft me allemaal geen positieve dingen opgeleverd. Ik laat haar nu gewoon anoniem. Ik ben heel blij zo. Wanneer de tijd rijp is wil ik een gezin stichten.”

Teelbalkanker

In de Videoland-serie ‘De Roelvinkjes‘ ging Donny Roelvink in op de periode dat hij teelbalkanker had. “Je wordt op een gegeven moment wakker met pijn in je kruis”, zei hij. “Om de drie maanden heb ik controle voor die teelbalkanker diagnose die ik heb gehad.”

“Als je jong bent, denk je dat je onsterfelijk bent. Dan denk je, dat gebeurt mij niet. Maar dan toch, teelbalkanker”, vervolgde meneer. “Je wordt op een gegeven moment wakker met pijn in je kruis. Je denkt dat ‘ie klem heeft gezeten tussen je benen en dat de pijn dan wel weer wegtrekt, maar dat deed het niet.”

Abonneer
Laat het weten als er
guest
18 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Bert Billenbaffer
Bert Billenbaffer
1 maand geleden

Zo’n geestelijl labiele gozer zou absoluut geen kids moeten krijgen. Hij wil zich zelfs bekeren tot een woestijnideologie. Is hij geen kandidaat voor een sneetje in zijn cojones?

Bert Billenbaffer
Bert Billenbaffer
1 maand geleden
Antwoord aan  Mark Baanders

Ja maar daar wordt ie geen vader door Mark.

Mark Baanders
Mark Baanders
1 maand geleden
Antwoord aan  Floris Wyers

Ja, irritante gewoonte, je mag gewoon in mijn bek lozen hoor schat.

Gaylord Weyers
Gaylord Weyers
1 maand geleden

Bijzonder censuur beleid hier. Tabee

Wally
Wally
1 maand geleden
Antwoord aan  Floris Wyers

Ik had vroeger een zakdoek in mijn bureaulade liggen. Naja liggen, je kon hem ook zo rechtop neerzetten.

Bert Billenbaffer
Bert Billenbaffer
1 maand geleden
Antwoord aan  Floris Wyers

Opvangen en meteen met een lepel in Barbie deponeren. Dan wordt je ook papa!

Gaylord Weyers
Gaylord Weyers
1 maand geleden
Antwoord aan  Parkmanager Altwin

Voor de zekerheid stoppen ze een paar rietjes in de vriezer. Best grappig om dit genetisch materiaal zeker te stellen. Natuur had deze lijn al lang afgekapt, dunkt me.

Gesproken
Gesproken
1 maand geleden
Antwoord aan  Bert Billenbaffer

Gesproken

Floris Wyers
Floris Wyers
1 maand geleden

Ik wil eigenlijk ook wel vader worden maar dan moet ik een draagmoeder zoeken omdat ik liever aan een mans aars zit. Wordt best lastig want ik verschiet mijn seed altijd. Het meeste hangt in de gordijnen of zit op het behang

Parkmanager Altwin
Parkmanager Altwin
1 maand geleden

Succes met 1 bal

Scooby Doo
Scooby Doo
1 maand geleden

Verwijder het hele zaakje maar. Implementeer een baarmoeder en een gleuf bij Donny. Hij is toch al een wijf.

Vieze Gerrit H.
Vieze Gerrit H.
1 maand geleden

Doe het niet en niet alleen vanwege de klimaatcrisis.

Alex Soze
Alex Soze
1 maand geleden

ALLES KAN KAPOT !!!!
ook jou tweede en laatste BAL !!!!

Sjoeke
Sjoeke
1 maand geleden

Moeten we als samenleving niet de mogelijk hebben om jaarlijks wat mensen chemisch te castreren? Maatschappij zit immers weer zoveel jaar opgescheept met al die nageboortes

Gaylord Weyers
Gaylord Weyers
1 maand geleden

Maar wil een kind hem als vader en een moeder die naar een Roelvink kijkt en denkt ja pa materiaal? Save the children? Niet doorkweken met achterlijk.

Peter Gillis
Peter Gillis
1 maand geleden

Alles kan kapot! Ook mijn relatie met Nicole, USSHHH!!

Mark Baanders
Mark Baanders
1 maand geleden

Word lastig als je enkel seqs hebt met mannen.

Mark Baanders
Mark Baanders
1 maand geleden

Vuile schandknaap die je bent! Spuit spuit spuit!!

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

18
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x