Nicolette Kluijver onthult hoe ze een lekker ding blijft

Nicolette Kluijver heeft in de nieuwste Happy in Shape onthuld hoe ze haar heerlijk figuurtje behoudt. De presentatrice legt uit dat ze zo’n drie keer per week in de sportschool te vinden is.

Nicolette Kluijver
Nicolette Kluijver

Nicolette Kluijver onthult hoe ze een lekker ding blijft

“En als dat niet lukt, bijvoorbeeld tijdens de opnames van Expeditie Robinson, probeer ik in ieder geval veel te lopen en die tienduizend stappen per dag te halen”, aldus Nicolette Kluijver. “Omdat ik een heel hyperactief persoon ben, is sporten echt een uitlaatklep voor mij. Ik doe het niet voor mijn figuur, want ik ben eerder té slank. Mensen zeggen weleens: ‘En dan sport je ook nog eens zoveel’, maar ik heb dat echt nodig om te ontladen.”

Eigenlijk is Nicolette Kluijver best dun, toch? “Daar ben ik het mee eens, ik ben óók vaak heel dun. Maar daar kan ik niks aan doen, het is echt mijn bouw”, aldus de griet. “Ik heb lang modellenwerk gedaan, en toen hield ik heel erg rekening met wat ik at. Daarna ging ik voor televisie werken en dacht ik: fuck it, ik laat alles los. Ik wilde niks meer aan mezelf doen, geen make-up, geen verzorgd haar. Dat zie je ook terug, de eerste jaren van BNN zag ik er echt verslonst uit, haha. Ik ging ook weer alles eten wat ik mezelf daarvoor had ontzegd, maar het gekke was: ik kwam niets aan. Toen ontdekte ik dat het dus helemaal niets uitmaakt, het ligt gewoon aan mijn bouw.”

Eten

Wat gooit Nicolette Kluijver allemaal naar binnen? “Ik eet geen vlees, en vis eet ik alleen bij uitzondering. Verder ben ik gek op smoothies en als ik ergens kan kiezen tussen iets gezonds en iets ongezonds, kies ik altijd dat eerste. Gewoon omdat ik het echt lekker vind. Maar ik eet wel normale dingen, zoals een bruine boterham met pindakaas. Ik weet nog dat ik een keer voor een blad een eetdagboek heb bijgehouden, en toen was iedereen een beetje verbaasd dat ik niet de hele dag aan de havermelk en dat soort supertrends zat. Maar nee, dingen als modder eten, doe ik allemaal niet.”

Abonneer
Laat het weten als er
guest
30 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Floris W
Floris W
1 maand geleden

Gvd, die paardenbek moeten ze bij ankie van grunsven in de stal zetten.

Groeten, de echte floris

Witte dick
Witte dick
1 maand geleden

Deze gek support Akwasi,opzouten met deze deug spleet!

Ad looij
Ad looij
1 maand geleden

Geef mij maar een bamischijf

Bert Billenbaffer
Bert Billenbaffer
1 maand geleden

Heerlijk lichaam maar een vervelend hoofd en karakter. Als ze stil is dan is het geen straf om haar flink van achteren te nemen.

Smegma Sabbelaar
Smegma Sabbelaar
1 maand geleden

Ik wil mijzelf ook wel ontladen in Nicolette.

Floris Wyers
Floris Wyers
1 maand geleden

Nicolette mag ik een housetour bij je doen. Kunnen we gelijk praten over mijn deelname aan expeditie robinson. Ik hoorde van John de bever dat je op afvallerseiland bavianen kan beffen dus ik moet gewoon meedoen

Bert Billenbaffer
Bert Billenbaffer
1 maand geleden
Antwoord aan  Floris Wyers

Hoe denk je over billen baffen?

Fred scat
Fred scat
1 maand geleden
Antwoord aan  Bert Billenbaffer

Droog in haar ster *

Martien M
Martien M
1 maand geleden

Nou… al had ze een zus en een hond, dan ging ik nog voor de hond.

Ali B
Ali B
1 maand geleden

Akwasi pijper altijd -1 kom hier voor die 2 vingers in je lucht.

Binsbergen
Binsbergen
1 maand geleden

Alleen strikt kontraggen.

Vieze Gerrit H.
Vieze Gerrit H.
1 maand geleden

Maar doet ze ook aan boekaake?

Fred scat
Fred scat
1 maand geleden
Antwoord aan  Vieze Gerrit H.

Vast wel.mijn grote vraag is,zou ze zich laten onder bouten door 4 man?

Gaylord Weyers
Gaylord Weyers
1 maand geleden
Antwoord aan  Witte dick

Deugt voor geen meter. Al die the show. Zogenaamde deugers zijn vaak de historisch bekende foute figuren in een modern jasje. Maar achter de façade dezelfde engerds. Trapt niemand in dan de dwazen.

Dennis zijn titties
Dennis zijn titties
1 maand geleden

Ik denk dat Nicolette zelf iets te oud is voor dennis. Hij had liever gehad dat ze 20 jaar jonger was geweest.

sowartepietje
sowartepietje
1 maand geleden
Antwoord aan  Fred scat

Van die ster een rondje maken.

Floris W Dreesman
Floris W Dreesman
1 maand geleden

Ik zou er bijna hetero van worden. Floris LHGBT W.(de ekte)

Fred scat
Fred scat
1 maand geleden

Laten kop kluiven,hoofd vast houden en een zacht ruft laten.my kind of fun!

Wesley Sneijder
Wesley Sneijder
1 maand geleden

Mijn buurman is een Let en heet ook Nico.

Scooby Doo
Scooby Doo
1 maand geleden
Antwoord aan  Floris W

Deze nietszeggende BNer, als ze haar hoogtepunt bereikt hinnekt zij dan als Mr. Ed?

John de Beffer
John de Beffer
1 maand geleden

Helemaal leegzuigen!!

Parkmanager Altwin
Parkmanager Altwin
1 maand geleden

Ze wil overduidelijk ook in de playboy

Sjoeke
Sjoeke
1 maand geleden

Enorme Plork, altijd geweest

Schennis Douten
Schennis Douten
1 maand geleden

Nicolette is net als een stuk spareribs dat goed gaar is; pleurt zowat van het bot

Floris Wyers (de echte)
Floris Wyers (de echte)
1 maand geleden
Antwoord aan  Floris Wyers

Jan en Dennis, ik heb nu al meerdere malen aangegeven dat ik het niet op prijs stel dat iedereen maar onder mijn naam commands plaatst. Er moet echt wat aan gedaan worden. Ik loop enorme imagoschade op en heb al 3 financiëel interessante deals zien worden beëindigd door deze puberale onzin. Kappen nu!

Mark Baanders
Mark Baanders
1 maand geleden

Ik wil die pannelat compleet volspuiten

Geert Wilders
Geert Wilders
1 maand geleden

Stem FVD!

Parkiemarkie
Parkiemarkie
1 maand geleden

Gaaf stukje hoor

Floris (the real) Wyers
Floris (the real) Wyers
1 maand geleden

Ik ben Floris en lik graag aan Nicolette’s klitoris

Floris Wyers
Floris Wyers
1 maand geleden

She’s just a nice girl. It’s not about the outside, it’s about the inside. This woman has been through a lot and gets through it without complaining. Bah bah bah what am I talking about now. I just want to take her out, she has to take my railing deep into her throat and will swallow it like a polecat. She’s asking to be humiliated and I’m very good at that

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

30
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x