Nicol Kremers moet voor de rechter verschijnen

Nicol Kremers moet dinsdag 10 oktober voor de rechter verschijnen. Mevrouw weigerde eerder dit jaar een bloedproef nadat ze staande werd gehouden door de politie.

Nicol Kremers
Nicol Kremers

Nicol Kremers moet voor de rechter verschijnen

De politie verdenkt Nicolleke het Brabantse worstenbroodjesnolleke van rijden onder invloed. Ook zou ze volgens het Algemeen Dagblad een ‘emotionele, verdrietige en angstige indruk’ hebben gemaakt op de agenten die bij haar stonden. Er kon alleen niet vastgesteld worden of Nicol Kremers wel of niet nuchter was, aangezien ze dus weigerde om haar bloed te laten testen. 

Het Openbaar Ministerie ziet deze weigering als een misdrijf, dat zwaarder bestraft kan worden dan het rijden onder invloed. En dat is natuurlijk niet best voor Nicolleke. Ze heeft het al zo moeilijk.

Advocaat Sébas Diekstra, ook wel de Temptation Island-advocaat genoemd, meldt dat Nicol Kremers ‘in een bijzonder moeilijke fase’ in haar leven zat. Om die reden zou ze de bloedproef hebben geweigerd. Goede reden… Het is natuurlijk wel zo dat die dikke Peter Gillis haar zou hebben mishandeld. Later deed de vriendin van de show daar ook aangifte van. “Mijn cliënt heeft actief hulp gezocht en heeft intensief aan zichzelf gewerkt”, aldus Diekstra. 

PTSS

Nicol Kremers heeft een posttraumatische stressstoornis, zo liet ze eerder weten aan Jan Roos en DENNIS SCHOUTEN in een uitzending van Roddelpraat. Dat heeft alles te maken met die ietwat vadsige man. “Het gaat al wel beter”, begint Kremers. “Ik heb wel PTSS, omdat ik fysiek en mentaal mishandeld ben, 4,5 jaar.”

Nicol hoopt dat Peter Gillis aangepakt wordt. “Ik wil geen één rooie rotcent. Het enige wat ik wil is dat hij gestraft wordt voor wat hij mij heeft aangedaan. 4,5 jaar gevangenisstraf lijkt mij een goed idee, aangezien hij mij daar ook 4,5 jaar vast heeft gehad. Ik denk wel dat dat passend is.”