Moeder Enzo Knol zoent op televisie: ‘Kon me niet inhouden’

Irma Knol, de moeder van Enzo Knol, heeft iemand op zijn bek gepakt in het programma ‘Samen Uit, Samen Thuis’. Nee, eigenlijk andersom. Maar goed. In de aflevering is te zien dat ene Bart zijn reis voortzet met twee dames: Irene en Irma dus.

Moeder Enzo Knol
Moeder Enzo Knol

Moeder Enzo Knol zoent op televisie: ‘Kon me niet inhouden’

Moeder Enzo Knol zoent op televisie. Tijdens het RTL 4-programma hopen de deelnemers hun liefdespartner te vinden tijdens een droomreis. Irene had al veel één-op-één-tijd met Bart gehad, Irma echter niet. En dus besloot ze actie te ondernemen. “Laten wij morgen een lekker cappuccinootje gaan halen. De ochtend is van ons”, zei ze tegen Bart. Ondertussen deelt mevrouw even een sneer uit aan Irene: “Jij hebt al een date gehad, hè. Ik wil ook op date.”

De twee maken vervolgens een strandwandeling, als Bart ineens raar doet. “Ik overval je er misschien mee, maar onze omgang is zo prettig. Ik vind het wel heel leuk met jou”, begint hij. Irma vindt het geweldig en reageert: “Ik voelde vanaf het begin al een enorme klik……Al blijft het een beetje ongemakkelijk, want het is lang geleden.” 

Er wordt gezoend. Wat goooeeeed. “Ik kon die kus ook niet inhouden, dat moest gewoon gebeuren.”

Cupmaat G

De moeder van Enzo Knol deelde recentelijk een ietwat opmerkelijk verhaal via Instagram. Over haar cupmaat… ‘Cupmaat G? Heb ik cupmaat G? Een half jaar geleden zou ik je voor gek hebben verklaard als je me had verteld dat ik een cupmaat G had. Maar guess what? Het blijkt écht mijn maat te zijn’, schreef Irma Knol.

‘BH’s kopen was voor mij altijd een beetje een drama. Ze zaten nooit echt lekker. Maar sinds eind mei ben ik voor het eerst bij (…) geweest, en serieus, er ging een hele nieuwe wereld voor me open. Ik had geen idee dat BH’s zo perfect konden zitten! Eerlijk gezegd wil ik nooit meer ergens anders heen. Mijn maat? Het is een verrassende 60G/65F. Echt bizar, toch?’