André Hazes over huisinrichting: ‘Die is anders dan de gemiddelde man’

André Hazes doet weer eens interessant op zijn Instagram-pagina. Meneer vertelde uitgebreid over zijn inrichting. Niet de inrichting waar hij eigenlijk thuishoort, maar zijn huisinrichting welteverstaan.

André Hazes
André Hazes

André Hazes over huisinrichting: ‘Die is anders dan de gemiddelde man’

In februari kocht André Hazes een duurzame twee-onder-een-kapper uit 2020 in Wilnis voor 830k. ‘Ik krijg dagelijks berichten van jullie hoe het is om op mezelf te wonen. Of het wennen is en hoe het mij bevalt’, begint André.

‘Ik heb zo’n rust weten te creëren van binnen. In mijzelf, maar ook in mijn huis. Veel van jullie waren benieuwd naar mijn inrichting. En die is anders dan de gemiddelde man denk ik. Waar ik jarenlang van donker en duister hield, is dat volledig omgeslagen in licht en kleur. Samen met (…) heb ik meubels samengesteld en mogen maken die precies het gevoel geven waar ik gelukkig van word. Van een blauwe bank, lichte tv meubels, een fijne slaapkamer voor Dré tot roze eetkamer stoelen. Dank jullie wel voor het maken van mijn thuis.’

‘Geen leegte meer’

Onlangs plaatste André Hazes een Instagram-story waarop hij liet weten ‘geen leegte’ meer te voelen. ‘Geen leegte meer in mijn ziel en geen breuk meer in mijn hart’, schreef de zanger met het getal ‘2’. ‘Dank jullie wel.’ Hiermee doelt hij op het feit dat meneer twee jaar nuchter is.

In 2021 deed meneer een stap terug wegens een zogenaamde burn-out. Je weet wel, waar vrijwel iedere BN’er tegenwoordig mee te maken krijgt. Ook kampte hij met een drank- en drugsverslaving. Begin dit jaar maakte Andrétje zijn comeback.

Een half jaar geleden schreef André Hazes al iets soortgelijks on the gram: ‘Het leek me zo tof om te kunnen zeggen ‘Ik ben al 1,5 jaar clean en nuchter’. Ik had nooit gedacht dat ik zo’n mijlpaal zou kunnen halen. En dan ineens is het zo ver…’ Moeten we dit nu iedere zes maanden van hem horen?