Ronald Koeman kan 365k winst maken

Ronald Koeman is lekker bezig. De bondscoach kocht in 2017 een huis in Amsterdam Oud-West voor 910.000 euro, nu staat de woning te koop voor 1.275.000 euro. Lekker hoor.

Ronald Koeman
Ronald Koeman

Ronald Koeman kan 365k winst maken

Koeman houdt dus een leuk zakcentje over aan zijn dubbele bovenhuis in Amsterdam, mits hij ‘m ook daadwerkelijk verkoopt voor de vraagprijs. Hij kocht de woning trouwens met zijn eigen geld, zo meldt Bekende Buren.

Het huisje heeft een woonoppervlakte van maar liefst 147 vierkante meter. Op de benedenverdieping bevindt zich het woon- en eetgedeelte. De keuken is rete luxe en niet alleen voorzien van diverse inbouwapparatuur, maar ook is er een kookeiland. Altijd goed, toch?

Boven bevinden zich maar liefst vier slaapkamers en twee badkamers. Heerlijk. Natuurlijk mag het dakterras van 28 vierkante meter niet ontbreken, evenals de vloerverwarming. Koeman heeft zelf trouwens nooit in het huis gewoond.

Bekijk HIER de plaatjes van het huis.

Salaris van Koeman

De bondscoach van het Nederlands elftal heeft genoeg geld. Volgens Valentijn Driessen van De Telegraaf staat bij de KNVB altijd een standaard potje van 1,2 miljoen euro per jaar klaar voor de trainer van Oranje. Daarbij moeten we wel vertellen dat die pipo er vaak naast zit.

Voorganger Louis van Gaal streek elk jaar zo’n drie miljoen euro op en naar schatting factureert Ronald Koeman ook een soortgelijk bedrag. Dat is wat anders dan 2500 euro per maand hè, Kevin.

Bondscoach van Oranje

Op 6 april 2022 slingerde Ronald Koeman een bericht de wereld in dat hij aan de slag zou gaan als bondscoach van het Nederlands elftal. ‘Trots om te delen dat ik na het WK opnieuw de rol van bondscoach van Nederland ga vervullen’, schreef hij on the gram. ‘Ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging, op naar het bereiken van nieuwe successen samen!’