Isa Hoes: ‘Ik werd ontvoerd door Antonie Kamerling’

Isa Hoes werd naar eigen zeggen ontvoerd door Antonie Kamerling. Dat vertelt mevrouw in de podcast Marc-Marie & Isa Vinden Iets.

Isa Hoes
Isa Hoes

Isa Hoes: ‘Ik werd ontvoerd door Antonie Kamerling’

In eerste instantie werd het huwelijksaanzoek van Isa Hoes en Antonie Kamerling, de man die zich op 6 oktober 2010 aan een touw ophing, besproken. “Ik vond dat zo grappig. Ik dacht daar nooit over na. We waren wel over kinderen aan het praten, maar ik werd gewoon ineens ten huwelijk gevraagd. Met kerst werd ik ontvoerd. Ik moest een tasje inpakken en werd geblinddoekt in de auto gezet. Hij reed meerdere rondjes en ik had geen idee waar we naartoe zouden gaan. Ik denk dat hij de grootste lol had, want ik had natuurlijk geen idee.” 

Vloerbedekking

“Toen we er eindelijk waren dacht ik wel waar we ongeveer zouden zijn. Het is een hotel, dacht ik. Aan de vloerbedekking merkte ik op dat het om een luxe hotel zou gaan”, aldus Isa Hoes, die vervolgens op een stoel wordt geplaatst door Antonie. “Ik dacht: Ik vind het eigenlijk heel eng. Toen mocht ik mijn blinddoek af doen en zat hij op zijn knieën in een kamer in het Amstel Hotel. Overal kaarsjes aan in de kamer. Met een enorme kitsch ring.” Daarna wordt de overschatte actrice ten huwelijk gevraagd. “Ik had hem totaal niet zien aankomen.”

“Toen waren we er twee nachtjes en toen gingen we alleen maar fantaseren over het huwelijk. Waar gaan we trouwen? Hoe zullen we het doen? Dat was zo leuk, die voorbereiding.” De twee trouwden zes maanden later in Venetië. 

Isa Hoes staat open voor nieuwe liefde

Isa Hoes staat open voor een nieuwe liefde, zo vertelde ze onlangs aan Linda.nl. “Ik sta er wel echt voor open. Misschien als ik weer met iemand samen ben, dat ik snap waarom het zo lang geduurd heeft. Al denk ik dat het ook wel echt komt doordat ik heel erg een moeder ben. Ik wil het goed doen voor de kinderen, zeker na Antonies dood.” Wie meldt zich?