Sander Schimmelpenninck na geboorte dochter: ‘Je bent zelf fors, varken!’

Sander Schimmelpenninck vindt het ongemakkelijk dat hij vader is geworden. Meneer kreeg met zijn Zweedse vriendin Lotta Klemming een dochter en daar sprak hij met Jaap zonder nek Resema over in zijn Zelfspodcast.

Sander Schimmelpenninck
Sander Schimmelpenninck

Sander Schimmelpenninck na geboorte dochter: ‘Je bent zelf fors, varken!’

“Hoeveel aandacht er is voor mijn voortplanting… Ik kom er nu achter wat voor onwaarschijnlijke levensgebeurtenis een geboorte is voor mensen. Maar de aandacht ervoor is haast nog schokkender dan het event zelf. Mensen maken het zo groot”, zei Sander Schimmelpenninck, die zich vervolgens richt tot Jaap Reesema en zijn vrouw Kim Kötter. Samen hebben zij drie kinderen. “Ik voel me ook een beetje schuldig, want ik heb ongeveer nul aandacht besteed aan de geboorte van jouw derde kind, terwijl we deze podcast al hadden.”

In Nederland blijven kersverse ouders thuis, in Zweden gaat men gewoon op pad met de baby. Schimmel stoort zich aan commentaar van andere mensen, want hij geeft zelf natuurlijk nooit commentaar. “We gingen uitgebreid lunchen op een terrasje na al die dagen ziekenhuisvoer en dan heb je mensen die zeggen: wat een forse baby. Een forse baby? Dit is normaal, keurig op de lijn. Je bent zelf fors, varken!”

Ongemakkelijk

Zondagochtend begonnen de weeën bij Lotta, waarna het stel naar het Zweedse ziekenhuis ging. Daar gaat het er volgens Sandertje net iets anders aan toe dan in Nederland. Zo werden ze naar een klein kamertje gedirigeerd met een bubbelbad, boeddhabeeldjes en spirituele muziek. “In Nederland willen al die spirituele types dat, hier was het in het ziekenhuis”, zei Schimmelpenninck tegen Jaap zonder nek, “Dat was hilarisch. Met geurkaarsen, van die Home is-dingen aan de muur. Heel tacky en ongemakkelijk. Daar moest Lotta dan in dat bad gaan zitten en ik moest haar een beetje wassen. We kregen er de slappe lach van.”

Abonneer
Laat het weten als er
guest
12 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Floris Wyers
Floris Wyers
2 maanden geleden

toen dat varken nog een embryo was is het al gehersenspoeld. De tip van mij luidt. Sabreer het nu het nog kan

Annemarie
Annemarie
2 maanden geleden

Ze hadden ‘m in dat bad moeten verzuipen!

Piloot
Piloot
2 maanden geleden

Hoe kan kaboutertje Schimmelpenninck nu een forse baby produceren? Door al dat gevlieg is hij vast de weg kwijt geraakt. Want ja hoe kun je anders steeds de klimaatheld spelen met dat eindeloos geTwitter steeds ? Had hij wel tijd om een baby te maken en gezien de omvang, weet hij zeker dat de baby niet van de piloot is?

Thijs Romer
Thijs Romer
2 maanden geleden

Hmmmm, vinger tips nodig ?

Parkmanager Altwin
Parkmanager Altwin
2 maanden geleden

Hij heeft ook een trappetje nodig om in de wieg te kijken

Cynicus
Cynicus
2 maanden geleden

Ik ben er trots op dat ik door hem geblockt ben op “X”. Het geeft je dan het gevoel dat je ondanks je onbekendheid toch iets goeds doet.

Wally
Wally
2 maanden geleden

Zou Sandertje wel z’n zwembandjes om gehad hebben?

Peter Gillis
Peter Gillis
2 maanden geleden

We moeten dat viswijf van Sander Schimmelpenninck hoe heet ze ook alweer Lotta Klemming via haar oester instagram pagina even inlichten over de diepte interviews van Sander bij Welmoed Sijtsma. Succes en popcorn gegarandeerd!

Elon Musk
Elon Musk
2 maanden geleden
Antwoord aan  Piloot

geX &#%#

sowartepietje
sowartepietje
2 maanden geleden
Antwoord aan  Annemarie

Schimmelpenis die zweefteef en die mislukte abortus.

Benno
Benno
2 maanden geleden

Zou de baby van die niksnut zijn???
Hoop voor het kind van niet!

Prins Pils
Prins Pils
2 maanden geleden

Onze oudste dochter is wel een fors varkentje

12
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x