Jutta Leerdam: ‘Ik ben na de breuk met Koen Verweij alleen maar beter geworden’

Jutta Leerdam is naar eigen zeggen ‘beter’ geworden na de breuk met schaatser Koen Verweij. En dat is natuurlijk mooi voor haar.

Jutta Leerdam
Jutta Leerdam

Jutta Leerdam: ‘Ik ben na de breuk met Koen Verweij alleen maar beter geworden’

“Ik ben alleen maar beter geworden en ik ben heel gelukkig. Dat was vorig jaar wel anders”, aldus de knappe blondine in gesprek met RTL Boulevard. “Ik had vorige zomer een moeilijke periode. Dat ik daar goed uitkwam en in de winter zo goed heb gereden, had ik absoluut niet verwacht.”

Het gleufdier focust zich alleen maar op het schaatsen en niet zoveel op haar vriendje Jake Paul. “Ik zie mijn eigen vriend letterlijk niet door mijn sport. Alles wat ik doe is voor mijn sport. Ik ben deze hele zomer twaalf dagen naar de andere kant van de wereld geweest en dat blijft zo voor de komende zes maanden. Want ik kan pas weer na het seizoen maximaal drie weken weg. En toen ik daar was, trainde ik ook twee keer per dag.”

Jutta Leerdam zoekt de media niet zelf op, vindt ze. Zowel de schaatster als Jake Paul hebben miljoenen volgers op social media-platformen als Facebook, Instagram, Twitter en Tik Tok. “Dat brengt hij met zich mee en dat breng ik met me mee. Er is geen ontkomen aan. Het is niet mogelijk om niet in de media te zijn. We kunnen niet een privérelatie hebben. Die keuze hebben we nooit gehad.”

Jutta Leerdam deelt sexy plaatjes

Jutta Leerdam deelde onlangs heerlijke plaatjes on the gram met ons. En daar zijn wij van Roddelpraat niet vies van. Jij ook niet, toch? Te zien is dat mevrouw Leerdam haar sportbroekje gevaarlijk hoog draagt terwijl ze aan het sporten is. Door deze strakke outfit zijn de vormen van Jutta goed te zien. Lekker hoor.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
13 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jan Roos
Jan Roos
2 maanden geleden

Ik ben me ook alleen maar beter gaan voelen sinds mijn navelbreuk.

Floris Wyers
Floris Wyers
2 maanden geleden

Mijn broekje zit ook gevaarlijk hoog. Maar ik krijg amper aandacht in mijn commands

Wally
Wally
2 maanden geleden

Zij is toch wel prettig voor de ogen hoor

Parkmanager Altwin
Parkmanager Altwin
2 maanden geleden

Jutta dump die paul jake en je wordt nu beter en haar even bij nieuwe koplampen bij de plastisch chirurg

Gert
Gert
2 maanden geleden

Daarom

Benno
Benno
2 maanden geleden

Jammer dat zo een mooie vrouw aan die engerd blijft hangen!
Denk goed na meisje!!!!

Leon J.
Leon J.
2 maanden geleden
Antwoord aan  Baden met Arie

Ben je al weer uit het gips dan, fijne besNederlander?

John
John
2 maanden geleden

Op voor het wk

Baden met Arie
Baden met Arie
2 maanden geleden

Wollah, ik trap die Jake zo in elkaar

sowartepietje
sowartepietje
2 maanden geleden
Antwoord aan  Jan Roos

Nog 65 kilo afvallen Jan kom je in de buurt van je ideaal gewicht.

Floris W
Floris W
2 maanden geleden

Wat een kont heeft deze dame, ik ben er jaloers op hoorrrrr

Allah
Allah
1 maand geleden
Antwoord aan  Baden met Arie

Is haram.

Herman Brusselmans
Herman Brusselmans
2 maanden geleden

Kleine citroenvormige borstjes en een heerlijke kont. Ik zou haar achterwaarts in de poes naaien.

13
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x