Famke Louise brengt nieuw nummer uit

Famke Louise heeft een nieuw nummer uitgebracht: ‘Money & Shine’. Leuk. Op de cover zien we dat mevrouw haar middelvinger opsteekt naar de camera terwijl ze haar zoontje Nówie vasthoudt.

Famke Louise
Famke Louise

Famke Louise brengt nieuw nummer uit

Het achterlijke w*jf kondigde eerder al haar comeback aan via haar social media-kanalen. “Vanaf het moment dat ik moeder werd, was het mentaal een zware periode voor me’, begint Famke Louise in een video op Instagram. ‘Ik had het gevoel dat ik mezelf moest veranderen, omdat ik dacht dat ik anders een slechte moeder zou zijn voor mijn zoontje”, zei ze. 

“Het afgelopen anderhalf jaar was ontzettend pittig en heb ik gefaald”, vervolgde Famke Louise “Ik ben tot het besef gekomen dat je jezelf niet kan veranderen en je niet moet vergeten waar je vandaan komt. Wel kan je je horizon verbreden en op een andere manier nadenken over de moves die je maakt in het leven.”

“Na mijn laatste release was ik helemaal klaar met het zoetsappige gedoe. Dit is niet wie ik ben en ik ga dit masker ook niet ophouden. Ik ben trots op de vrouw die ik ben geworden en op de keuzes die ik maak. Vanaf nu zal ik niet meer angstig zijn voor de reacties van anderen. Famke Louise is back. Stay tuned.”

Haters

Volgens Hitzound haalt mevrouw ‘met snoeiharde bars keihard uit naar al haar haters’. Het zal wel. De teksten slaan in ieder geval weer helemaal nergens op met zinnen als ‘al deze b*tches loeren op mij, loeven me fijn, willen me zijn’ en ‘dat is het leven van de money en shine, andere trein, het doet je pijn’.

Na een aantal popsongs switcht Famke Louise met dit ietwat korte nummer weer terug naar hiphop. “Met Money & Shine wil ik laten zien dat wat mensen ook zeggen over mij ik gewoon door blijf gaan. Ik wil me gewoon bezighouden met alle leuke creatieve dingen die eraan komen en niet met alle negativiteit”, aldus Famke Louise.