Dries Roelvink: ‘Ik geloof niet dat hij vreemd zou gaan’

Dries Roelvink kan niet geloven dat zijn zoon Dave Roelvink vreemd zou gaan. Wij trouwens wel. In gesprek met Weekend reageerde meneer uitgebreid op de geruchten van Yvonne Coldeweijer dat Dave zo nu en dan zijn zaadmitrailleur in iemand anders steekt.

Dries Roelvink
Dries Roelvink

Dries Roelvink: ‘Ik geloof niet dat hij vreemd zou gaan’

“Geruchten zeggen mij niks. Ik heb Dave in drie jaar enorm zien veranderen. Vooral omdat hij niet meer drinkt”, zei Dries. Inmiddels is zijn zoon afgekickt van de drank en drugs.  “Daar komt nog bij dat hij constant met die kleine jongen van ze aan het rondsjouwen is. Hij is echt een leuke vader.”

“Ik geloof niet dat hij zijn gezin op het spel zou zetten om een keer vreemd te gaan”, aldus Dries Roelvink. “Ik kan me dat niet voorstellen”.

Complimenten

Ondanks dat Yvonne, vriendin van de show, de geruchten verspreid heeft over Dave, deelt vaders een compliment uit aan de juicekoningin van Nederland. “Ik vind het heel knap hoe ze zichzelf in de markt heeft gezet en haar eigen weg probeert te vinden – en dat lukt haar ook nog vaak.”

Niet alleen Dries praat vol lof over Yvonne. Eerder deed Frans Bauer dat ook al in de podcast In Frans We Trust in gesprek met Coldeweijer. ‘Ik vroeg hem wat hij nou vond van juicekanalen, andere sterren die door de mand vallen en dat hij nu diegene is op wie wij onze hoop hebben gevestigd’, zo schreef mevrouw op haar juicekanaal. Frans reageerde: “Nou superknap, dat meisje is eigenlijk Privé, Story en Weekend, alles in één, heeft een eigen kledingwinkel, en doet dat goed.”

Frans gaf zelfs aan trots te zijn op Yvonne. Altijd fijn. “Als ik jouw vader zou zijn, zou ik trots zijn op wat je hebt bereikt. Op die manier zou ik er dan ook naar kunnen kijken.”