Lies Zhara zoent met Stefan de Vries

Lies Zhara, vriendin van de show, heeft gezoend met YouTuber Stefan de Vries. Dat meldde RoddelPraat in de uitzending van woensdagavond. Op de beelden is te zien dat de twee van elkaar genieten in feestcafé Van Bommel in Maastricht.

Lies Zhara zoent met Stefan de Vries
Lies Zhara zoent met Stefan de Vries

Lies Zhara zoent met Stefan de Vries

Jan Roos bekeek de beelden voor het eerst in de uitzending. “Lies Zhara is een keer bij ons in de show geweest”, begon hij, “Verschrikkelijk saai wijf is het. Maar wat heeft zij een heerlijk lijf. Een paar heerlijke koplampen. Echt een lekker ding.”

Dennis: “En Stefan de Vries…”

Jan: “Die ken ik dan minder. Ik vind hem niks aan. Hij doet Amerikaanse succesvloggers na. Maar niet heel goed. Ik vind het een vervelende man. Ook omdat hij tongt met Lies Zhara. Ik ben heel oud dus ik snap dat Lies Zhara daar niet op kickt. Ik ben het alleen zat dat er weer een YouTuber tegen haar aan staat te bonken.”

Dennis: “Zij kennen elkaar al heel lang en zijn al lang vrijgezel. Dan ga je toch niet een jaar later pas zoenen? Ik insinueer hier dat ze al heel lang een koppeltje zijn.”

Jan: “In ieder geval doen ze het vaak genoeg met elkaar. Stefan, gefeliciteerd dat Lies Zhara op jouw schootje mag.”

De pooier van Lies Zhara

De twee keken in het verleden ook naar ietwat pikante video’s van Lies Zhara met een eyetracker. Stefan keek uiteraard alleen maar naar de kwarktassen van Lies. “Dat meisje doet niets anders dan haar t*eten laten zien”, aldus Jan. “Ik zag laatst een video naast haar video op TikTok met haar vader. Ze stond daar in lingerie aandacht te vragen. Haar vader staat ernaast alsof het heel normaal is. Is dat haar pooier ofzo?”

Heb je de aflevering van woensdagavond gemist? Bekijk de nieuwste video van RoddelPraat hieronder.

Rapper Boef zet vrouw en kinderen op straat & Ali B gaat weer de fout in