Ex Marco Borsato onthult geheim: ‘Ik heb dit nooit eerder verteld’

Leontine Ruiters heeft met Nouveau over de periode na haar scheiding met Marco Borsato gesproken. Heel erg interessant allemaal. Mevrouw vertelde dat ze het de afgelopen winter erg zwaar had. Ook onthulde ze een geheim.

Ex Marco Borsato onthult geheim
Ex Marco Borsato onthult geheim

Ex Marco Borsato onthult geheim: ‘Ik heb dit nooit eerder verteld’

“Er kwam afgelopen winter veel bij mij binnen. De scheiding, het gemis van mijn gezin. Ik wilde mezelf het liefst verstoppen en vond het lastig om het leven ineens alleen te moeten doen en ik had angsten over de toekomst”, aldus Leontine.

Toen Leontine het leven even niet meer zag zitten, besloot ze stappen te ondernemen. “Toen ben ik naar de huisarts gegaan, heb ik hormoonpillen gekregen en heb ik ook mentale hulp gezocht. Daar kwam ook angst bij kijken, want ik ze vreesde voor dezelfde aandoening als mijn moeder.” Ria overleed in 2017 op 76-jarige leeftijd. Ze had naast een eerdere hersenbloeding nog meer gezondheidsproblemen, onthult de ex van Marco B. “Ik heb dit nooit eerder verteld,’ zei Leontine. “Mijn moeder was manisch-depressief, bipolair. Daarmee werd ze pas op mijn achttiende gediagnostiseerd, maar daarvoor was de ziekte er al. Ze is ook opgenomen geweest.”

Angst

“Ik vreesde dat ik dezelfde psychische aandoening had toen ik me zo depressief voelde”, vervolgt de ex van Marco Borsato. “Die angst kwam zeker naar boven. Als je in zo’n zware, zwarte periode zit, zijn al je gedachten negatief en denk je dat je de enige bent die zich zo voelt.”

Nu is mevrouw blij dat ze over de ziekte van haar moeder heeft gesproken. “Ik hoop dat we allemaal wat liever naar onszelf, en daardoor ook naar anderen, kunnen zijn. Als iedereen elke dag een complimentje aan een ander geeft, zou de wereld er al heel anders uitzien.” Duh.

Nouveau

Sinds vorige week ligt de nieuwe Nouveau in de winkel. Leontine plaatste er ook een bericht over on the gram. ‘Bij mezelf herken ik de veerkracht, van de donkere plekken naar het licht binnenin mij en alles wat daar tussen zit. Die reis is niet altijd makkelijk en fijn, desalniettemin is het een reis die ik heb moeten maken en nog steeds maak om steeds meer in verbinding te komen met mezelf.’ Wat een onzin.