Jan Roos: Robbert Rodenburg wil Joe Biden in zijn show

Robbert Rodenburg is vast een aardige jongen. Zo komt ie in ieder geval over. Maar wat je krijgt als je telkens wordt overladen door complimenten uit je eigen cirkel is het idee dat je werkelijk wat voorstelt. En in het geval van de Glimworm heeft dat hilarische trekjes. 

Robbert Rodenburg wil Joe Biden
Robbert Rodenburg wil Joe Biden

Jan Roos: Robbert Rodenburg wil Joe Biden in zijn show

Robbert Rodenburg wil Joe Biden in zijn show. We kennen hem natuurlijk van zijn interviewprogramma Open Kaart, wat bij ons standaard Doorgestoken Kaart wordt genoemd omdat zijn gasten, naast goede vrienden en bekenden van hem zijn, ook al weten welke vragen ze krijgen.

Ook de vragen die ze moeten stellen aan Robbert zijn voor hem al bekend. Dat is ook niet zo heel erg vreemd, want hij verzint ze zelf. Het is een beetje gekeuvel tussen mensen die het heel erg met elkaar eens zijn. Vooral een prima PR-praatje voor de gast en de Glimworm kan dan heel trots zeggen dat hij het fantastisch vindt dat hij ze geen één kritische vraag heeft mogen stellen. Het is een ons-kent-ons-kwebbelshow voor omhooggevallen types en sterren die een hekel hebben aan moeilijke vragen.

Toch doet iedereen alsof het een waanzinnig goed programma is en dat er echt sprake is van een interview. Dat komt omdat in die bubbel ze elkaar alleen maar veren in de hol steken. ‘Jij bent geweldig! Nee, jij bent pas echt geweldig. Hoe kom je daar nou bij, want jij bent pas veel geweldiger. Doe toch normaal, niemand is zo geweldig als jij.’

“Het is een beetje gekeuvel tussen mensen die het heel erg met elkaar eens zijn.”

“Het lijkt me leuk om met Open kaart internationale mensen te interviewen. De president van Amerika, Kim Kardashian of Angelina Jolie”, aldus Rodenburg in het blaadje &C van Chantal Janzen. De laatste twee zal wel, maar hoe die druif het toch in zijn pedante bolletje haalt dat hij Joe Biden kan interviewen is toch wel heel schrijnend.

Het lukt hem niet eens om Sylvie Meis een klein beetje aan de tand te voelen, laat staan een seniele bejaarde man die de Westerse Wereld enorm veel kwaad heeft gedaan. En laten we wel wezen, Biden wordt in de Nederlandse mainstream media al genoeg beschermd. Die kerel is naast dement zo corrupt als de pest en zijn junkie zoon maakt het alleen maar erger. En dan gaat Robbertje hem vragen stellen. Waarover dan? Wat zijn lievelingseten is? En als Joe is uitgestameld stelt hij een vraag aan Rodenburg. Ik hoop zelf op ‘Who the f*ck do you think you are?” Maar dat zal wel niet.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
15 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Bender
Bender
2 maanden geleden

Als we met zijn alle donateur worden, dan is er misschien budget om Donald Trump in de roddelpraat aflevering te krijgen!

Floris Wyers
Floris Wyers
2 maanden geleden

En ik wil een housetour bij Poetin

Filosoof des Vaderlands
Filosoof des Vaderlands
2 maanden geleden

Robert: what would you ask about me Joe?
Joe: …sillence…

marie van der ven
marie van der ven
2 maanden geleden

Joe biden was selected,not elected.

Donald Trump
Donald Trump
2 maanden geleden

Hahahaha crab them by the p*ssy

Hillary C.
Hillary C.
2 maanden geleden

In Trump we trust!

DeEchteFloris, ik beloof het.
DeEchteFloris, ik beloof het.
2 maanden geleden

Jan, ik zou je graag een kusje willen geven om te verzoenen wat er tussen ons gebeurd is. Santé

Bender
Bender
2 maanden geleden
Antwoord aan  Jutta

Sorry, jij bent te oud voor mij. Mijn vader heeft trouwens wel interesse moest ik doorgeven 😉

Floris Wyers
Floris Wyers
2 maanden geleden
Antwoord aan  Mark Baanders

Hou nu maar op vuile viespeuk

Floris Schimmelpenis Reesema
Floris Schimmelpenis Reesema
2 maanden geleden

Joe komt wel. Die weet niet eens meer wie, wat of waar ie is.

Van het een komt het ander
Van het een komt het ander
2 maanden geleden

Als ik hem was, zou ik het eens bij Gigi en Bella Hadid proberen. Kan je ook leuk over Nederland gaan praten.

Dua Lipa is weer een tijdje het schoonzusje van Gigi en Bella Hadid geweest. Zij heeft ook familie in Nederland wonen.

Walter B.
Walter B.
2 maanden geleden
Antwoord aan  marie van der ven

Likely. Verkiezing eerder weet ik zeker. Beiden aangelijnd en de ware macht verkoos Trump. Hillary pissig. Grap is je hoort niemand over een Hillary tape. Ze liet zich willens en wetens chantabel maken om president te worden. Nu hebben ze leverage en zei niet wat ze wilde. Not a muppet? Not a chance. Welkom in de politiek van “the greatest democracy on earth”. Lmao

Jutta
Jutta
2 maanden geleden
Antwoord aan  Bender

Jij bent de nieuwe hit Bender. Als Paul niet snel wat beter gaat presteren dan slide ik zo in je DM.

Mark Baanders
Mark Baanders
2 maanden geleden
Antwoord aan  Floris Wyers

Ga je hem dan ook neuqen?

Walter B.
Walter B.
2 maanden geleden
Antwoord aan  Floris Wyers

Been there. Done that. Smaakvol imo. Kremlin idem dito.

15
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x