Koen Verweij schaakt nieuwe dame

Koen Verweij heeft officieel een nieuwe dame geschaakt: Lisa Helversteijn. Eerder deelde de schaatser de lakens met Jutta Leerdam, nu heeft meneer volgens Juicechannel een vervanger gevonden.

Koen Verweij
Koen Verweij

Koen Verweij schaakt nieuwe dame

Meneer heeft al een aantal maanden een relatie met Lisa, alleen heeft hij het nu bevestigd aan RTL Boulevard. Een story van Verweij verklapte dat hij samen met zijn nieuwe gleufdier op vakantie is. Op sociale media noemt ze zichzelf liever Lisa Helvie. Lisa is een aantal jaar jonger dan Koen. Het is alleen jammer dat mevrouw haar Instagram-account achter slot en grendel heeft gezet. Gelukkig hebben we toch nog een plaatje van haar gevonden. Kijk maar.

jc
Koen Verweij schaakt nieuwe dame 2

Jutta Leerdam

Vorig jaar werd bekend dat Jutta Leerdam en Koen Verweij uit elkaar gingen, nadat Koentje volgens de geruchten een scheve schaats zou hebben gereden. Hij ontkende dit in gesprek met RTL Boulevard. Jutta wilde het daarentegen niet ontkennen. Ze bevestigde het overigens ook niet. Dat zegt genoeg, toch?

‘Ik ben Koen dankbaar voor de mooie jaren die we samen hebben gehad, echter heb ik onlangs de beslissing genomen om een punt achter onze relatie te zetten’, schreef Jutta in die periode op Instagram. ‘We zitten in verschillende fases van ons leven en zijn niet meer de match die we ooit waren. Ik gun hem het allerbeste.’ 

Verweij plaatste vervolgens ook een statement on the gram. ‘Na vijf prachtige jaren met Jutta is onze relatie tot een einde gekomen. Jutta heeft onlangs besloten om er een punt achter te zetten. Ze heeft me veel nieuwe dingen en inzichten bijgebracht en hopelijk ik haar ook. Ik ben trots en dankbaar voor alle reizen, lessen en momenten die we samen hebben mogen delen en ik kijk met een glimlach terug naar de bijzondere periode uit ons leven die met elkaar hebben gedeeld’.