KLM-personeel kotst Carice van Houten (terecht) uit

KLM-personeel kotst Carice van Houten uit, weet Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker. En geef het personeel eens ongelijk. De actrice was onlangs weer bij Extinction Rebellion te bewonderen op de A12 bij Den Haag en werd vervolgens opgepakt door de politie.

Carice van Houten
Carice van Houten

KLM-personeel kotst Carice van Houten terecht uit

Volgens het personeel is Carice van Houten hypocriet, omdat ze naast demonstreren voor een zogenaamd ‘beter klimaat’ óók gewoon blijft vliegen met de Skipper. Ofwel: het exclusieve niveau van het KLM-spaarprogramma. ‘De voordelen zijn vooral een hogere prioriteit en service, voorrang bij upgrades en een onbeperkte gastentoelage voor de lounge’, schrijft de Flying Blue op de site. 

‘Krijg tip van KLM-vlieger: veel collega’s daar kotsen ‘vedette’ Carice van Houten uit omdat zij wél als zogeheten Skipper van de KLM de wereld rondvliegt met de grootste privileges mogelijk, maar voor de bühne meeloopt in klimaatdemonstraties #A12’, aldus Guido op X

Bij Shownieuws liet presentator Manuel Vanderbos weten dat Carice niet vervolgd wordt voor het klimaatprotest van die verschrikkelijke actiegroep. “Dus ze kan nog gewoon heen en weer blijven vliegen naar Australië?” Ja dus.

Schermafbeelding 2023 09 12 om 10.58.43
KLM-personeel kotst Carice van Houten (terecht) uit 2

Carice van Houten is hypocriet

Dat Carice van Houten ontzettend deugt, wisten we natuurlijk al. De mensen in de ‘commands’ denken daar echter anders over.

Onder haar laatste bericht zien we de reactie van Berne: ‘Hypocriet. Kun je niet emigreren naar de states’ en van Trudy: ‘Hee Carice: smerige vuile millieuh*er : Je vliegt zelf keer op keer de hele wereld over in een CO2 vervuilde vliegtuig….. En dan wil jij ons de les lezen dat wij eens per jaar in een vliegtuig stappen naar Spanje op vakantie…terwijl jij keer op keer de hele wereld overvliegt om naar je vriend in Amerika te gaan.’ Jolanda Verschuren schreef: ‘Je bent een hypocriet!! Als het klimaat je zo aan het hart ligt stop je met vliegen!’