Ex van Thijs Römer laat van zich horen

De ex van Thijs Römer laat van zich horen. Na haar relatiebreuk met die viezerik heeft Igone de Jongh de draad weer opgepakt. Dat laat de balletdanseres ons weten via Twitter. Mevrouw heeft naar eigen zeggen veel steun aan haar vrienden.

Ex van Thijs Römer laat van zich horen
Ex van Thijs Römer laat van zich horen

Ex van Thijs Römer laat van zich horen

‘Ik probeer mentaal en fysiek weer terug in vorm te komen’, schrijft De Jongh op haar Instagram-story. ‘Het is niet makkelijk, maar ik heb geweldige vrienden (jullie weten wie je zijn) en een geweldig professioneel team die me helpen om daar te komen.’ Ze bedankt in het bericht Arie Boomsma en nog een aantal andere nonamers. ‘Jullie zijn geweldig.’

Eerder deze maand kwam het nieuws naar buiten dat de ex van Thijs Römer de relatie heeft verbroken met de smeerlap. En dat is natuurlijk terecht. Meneer de acteur werd in de rechtbank veroordeeld voor grensoverschrijdend gedrag met minderjarige meisjes. Thijsje is wel in hoger beroep gegaan, helaas. 

Thijs Romer
Ex van Thijs Römer laat van zich horen 2

“Mijn hart is verscheurd”

Het is niet voor het eerst dat Igona reageert na de breuk met die loser. Eerder deed ze dat ook al via Instagram: ‘Er zijn feiten naar buiten gekomen waar ik op geen enkele manier achtersta en die ver van mijn normen en waarden liggen. Mijn hart is verscheurd. Ik heb tijd nodig om dit te verwerken en sterk alleen verder te gaan’, schreef De Jongh toen.

Het kind van Thijs ziet ze nog wel als haar eigen dochter. “Sammie en ik zien elkaar nog regelmatig”, zei Igone bij RTL Boulevard over het kind van Thijs Römer en zijn andere ex Katja Schuurman. “Ik leer erg veel van haar.”

De relatie tussen Thijs en Igone werd al in januari verbroken. In 2016 kregen ze een relatie met elkaar en in november 2019 trouwden ze. Nu heeft Thijs niets meer. Houden zo.