Bridget Maasland neemt het op voor Heleen van Royen

Bridget Maasland neemt het op voor Heleen van Royen. Hè, bah. In de podcast BLVD deed mevrouw alleen maar schijnheilig.

Bridget Maasland neemt het op voor Heleen van Royen
Bridget Maasland neemt het op voor Heleen van Royen

Bridget Maasland neemt het op voor Heleen van Royen

Uiteraard was Bridget aanwezig bij de boekpresentatie van Heleen van Royen. “Ze overhandigde hem aan mij”, begon ze. “Dat was best gek, want ik had ‘m al gelezen. Ik was wel blij dat ik dat al had gedaan. Ik wil altijd alles lezen. Wel vond ik het moeilijk om te lezen, omdat ik aan beide kanten sta. Als ik Boulevard presenteer sta ik aan de kant van de media. Wij plegen hoor- en wederhoor. Als Boulevard zijnde worden we op een hoop gegooid, dat vond ik wel erg jammer.”

“Ik zag onder anderen Samantha Steenwijk, Royce de Vries, Peter Plasman en nog meer personen. Er waren heel veel mensen ter inspiratie voor dit boek, inclusief ikzelf. Ik hoop dat het enorm een spiegel gaat voorhouden aan alle media. We leven in een wereld die best wel verknipt is en daar mogen we best wel wat secuurder mee omgaan.”

Een andere nonamer aan tafel vroeg zich af of het boek van Heleentje een ‘aanklacht tegen juicekanalen’ is. “Zo lezen wij het. Ik zag Heleen bij Humberto zitten en toen zag ik Douwe Bob er zo hard tegenaan gaan. Hij zei dat de media zoveel overnemen van de juicekanalen. Ik wil het alleen maar rechtzetten”, aldus de schijnheilige Maasland in de podcast.

Bridget Maasland laat lijf zien

Eerder kwam het nieuws naar buiten dat mevrouw Maasland haar implantaten heeft laten verwijderen. In het verleden liet ze haar meiden een beetje vergroten, later kreeg Bridget toch spijt. Om die reden ging ze weer terug naar puur natuur. Dat voelt volgens haar ‘beter’, maar ziet het er ook beter uit? Oordeel anders zelf maar even.