Floris Wyers: “Hij lokte het uit en ik had een borreltje op”

Floris Wyers was woensdagavond eindelijk weer in de uitzending van RoddelPraat te horen. Meneer was in eerste instantie niet te spreken over het tijdstip dat Dennis hem belde.

Floris Wyers
Floris Wyers

Floris Wyers belt met RoddelPraat: “Wat bel je laat?”

“Wat bel je laat?”, begon Floris Wyers, waarna werd gevraagd of hij nog boos is. “Is dat zo? Ah joh, dat valt allemaal wel mee. De mensen maken er altijd een mooi verhaal van. Vooral jullie mensen. Van het verhaal dat ik aangifte tegen jullie zou hebben gedaan is trouwens ook niets van waar.”

Florisje wilde eerder de uitzending van RoddelPraat offline halen waarin screenshots uitlekten. Meneer vroeg om naaktfoto’s van een jongeman. Niet op een lieve toon, zeg maar. “Ja, maar dat waren toch ook geen leuke dingen. Als vrienden onder elkaar hou je elkaar hoog.”

Floris Wyers is een patiënt

“Ik lig hier natuurlijk ook als patiënt. Ik heb twee maanden niets van jou (Jan Roos, red.) gehoord en ik heb je niet eens geblokkeerd”, vervolgt Floris, die niet ontkent dat hij eerder was gevallen omdat hij te diep in het glaasje had gekeken. “Dat was niet geheel gelogen. We hadden een paar flessen rosé op, ja. Dat klopt dus wel een beetje. Het was zuipen en nog meer zuipen.”

Tootje

Daarna volgde er een liedje over de volgens Floris ‘meerderjarige’ jongen. “Fantastisch liedje. “Niets aan gelogen”, aldus Floris Wyers. “Tootje is inderdaad een h*m*tje. Een volwassen man. Hij is niet 16, 17, 18, 19, 20, maar 21 of 22. Het is een aandachtsgeil kind dat ik nooit heb gezien in mijn leven. Hij sprak mij aan.”

“Je hebt natuurlijk niet het hele voorgesprek gezien. Hij lokte het uit. Ik had de avond ervoor ook een borreltje op. Onhandig. Uiteindelijk heb ik een soort dreigement gedaan omdat ik wist dat hij het één en ander naar RoddelPraat had gestuurd.”

Wilfred Genee gaat scheiden & Floris Wyers belt en komt terug