Dan Karaty zegt sorry tegen Gordon: “Ik maakte misbruik van onze vriendschap”

Dan Karaty heeft in zijn boek ‘If I’m being Honest’ zijn excuses aangeboden aan Gordon. Op Instagram laat meneer weten dat hij zich realiseert dat hij mensen in zijn omgeving jarenlang heeft wijsgemaakt dat Gordon de oorzaak is van zijn alcoholinname. En terecht. Toch heeft Dan spijt.

Dan Karaty heeft spijt en zegt sorry tegen Gordon
Dan Karaty heeft spijt en zegt sorry tegen Gordon

Dan Karaty zegt sorry tegen Gordon

Dan Karaty zegt sorry tegen Gordon. De twee werkten jarenlang samen bij Holland’s Tot Talent. Op Instagram deelde Dan een ietwat saaie video. Daarbij schrijft hij over de leuke dingen die de twee hebben meegemaakt. ‘Gordon en ik zijn door Holland’s Got Talent heel snel goede vrienden geworden. We hebben ontzettend veel met elkaar gelachen. We klikten zo goed vanwege onze carrières, feestgedrag en gevoel voor humor. Helaas heb ik misbruik gemaakt van onze vriendschap.’

Vervolgens schrijft Karaty dat hij Gordon vaak de schuld gaf als hij weer eens dronken was. ‘Dit deed ik tegenover de media, mijn vrouw en productie. Ik gebruikte Gordon als excuus voor mijn eigen dronken gedrag. Hij was een makkelijk slachtoffer wat dat betreft en het was volledig oneerlijk.’

‘Ik vind dat ik hier eerlijk de verantwoordelijkheid voor moet nemen en mijn excuses aan moet bieden’, aldus Dan. ‘Gordon heeft een ontzettend groot hart en is van grote steun in mijn afkickproces.’

Rechtszaak tegen ex-verloofde Gavin

Eerder kwam het nieuws naar buiten dat Gordon van plan was zijn ex-verloofde Gavin Rozario voor de rechter in Australië te slepen. Hij deed aangifte en er is een civiele rechtszaak in voorbereiding. Aanleiding waren gesprekken tussen de twee die Gavin na de breuk met de presentator lekte aan weekblad Privé.

“Er wordt met justitie in Australië gesproken”, zei het management van Gordon tegen het saaie RTL Boulevard. “En is er een aangifte in voorbereiding alsmede een civiele rechtszaak voor de schade die is aangedaan door het onrechtmatig verspreiden van privé WhatsApp-berichten en mailverkeer.”