Jan Kooijman reageert op kritiek: “Niet goed voor het proces”

Jan Kooijman heeft gereageerd op de kritiek die hij kreeg na zijn debuut als acteur in de musical Pretty Woman. Bij Shownieuws deed meneer zijn (saaie) verhaal.

Jan Kooijman reageert op kritiek
Jan Kooijman reageert op kritiek

Jan Kooijman reageert op kritiek

Jan Kooijman reageert op kritiek. “Ik maak me niet druk, want dat is eigenlijk mijn hele carrière al een feit”, aldus Jantje. “Ik maak mijn eigen keuzes en sta daarachter, omdat ik heel goed weet waarom ik ze maak. Inherent aan mijn vakgebied is dat er altijd mensen zijn die daar iets van vinden. En dat is al zo sinds ik achttien ben. En ik heb nog steeds werk, dus kennelijk is er iets dat wel aardig gaat.”

Meneer zit momenteel midden in de voorbereidingen op zijn eerste musicalrol en negeert dan ook alle kritiek. Stoer hoor. “Want we zitten echt in een snelkookpan en het is niet de bedoeling dat die deksel eraf schiet. Dus als er extern te veel afleiding is, is dat niet goed voor het proces en niet goed voor de voorstelling.”

Shanna Slaap

De tegenspeler van Kooijman in de musical is Shanna Slaap (foto’s hieronder). Jan hoeft haar naar eigen zeggen geen advies te geven over aandacht en status van een BN’er. Want hij is natuurlijk een échte BN’er. “Shanna heeft heel weinig advies nodig van mij, want ze is heel slim en getalenteerd en ze kan relativeren, wat voor heel veel mensen in dit vak soms best moeilijk is.”

Toch geef Kooijman haar advies. “Mijn advies zou zijn om dicht bij jezelf te blijven en vriendelijk te blijven. Maar ik denk dat dat een advies zou zijn aan iedereen die in dit vak start. Ik vind dat soms onderbelicht, dat we in een wereld beland zijn waarin we elkaar kaderen in hokjes. Maar dan zouden we ook hokjes mogen verzinnen waarin het gaat over empathie, vriendelijkheid en medeleven.”

Abonneer
Laat het weten als er
guest
9 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rollins
Rollins
2 maanden geleden

Ik denk dat er maar weinig zijn die een grote holle leegte zo bizar goed neer kunnen zetten. Podiumvullende leegte.Het zou olympisch edelmetaal moeten opleveren. Wat is die man toch een fantastische niks tot de vierde macht. Hulde, chapeau en vet veel bloemetjes voor deze kwaliteit.

Floris Wyers
Floris Wyers
2 maanden geleden

Vol verwachting zitten wachten op schandknaapje Bender in de uitzending.. Helaas die dikke Bradge in plaats van hem te zien. Hopelijk een herkansing volgende week!

El Haram
El Haram
2 maanden geleden

Volgens de voorzitter van de Mevlana-moskee, Meylan Törk, is dat niet waar. ‘Ik weet daar niets van’, zegt hij.

Yolo1997
Yolo1997
2 maanden geleden

HAHAHHAHA. Wat een aanfluiting. Deze man kan echt niks

Tja
Tja
2 maanden geleden

Bah. Twee nuttelozen die met voortplanting onze natie verder vernaggelen. Import is hard nodig. Maar we moeten selectief zijn. Geen nuttelozen. Geen watjes. Brains and character hebben we nodig. Hard.

De Echte Floris Wyers
De Echte Floris Wyers
2 maanden geleden

Lekker ding!

Wilfred Genee
Wilfred Genee
2 maanden geleden
Antwoord aan  Floris Wyers

Ik dacht jij valt wel op dikke flikkers, aangezien je Peter en Mark Gillis beide gehad hebt.

Sylvie Scheiss
Sylvie Scheiss
2 maanden geleden

Ik dacht even Wim Hof te zien op de foto.

Walter B.
Walter B.
2 maanden geleden

De aarde vergaat en ik heb nog een plekje over escape pod. Voor de grap toch maar een RP waardig subject mee? No way.

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

9
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x