Leontine staat achter Marco Borsato: “Er kwam toen veel bij mij binnen”

Leontine Ruiters staat volledig achter Marco Borsato. Dus niet voor hem. In 2019 kwam naar buiten dat de zanger haar heeft bedrogen met pianiste Iris de Hond. Vervolgens wordt meneer beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag bij The Voice Of Holland.

Leontine staat achter Marco Borsato
Leontine staat achter Marco Borsato

Leontine staat achter Marco Borsato

Leontine staat achter Marco Borsato. Nu voelt Leontine zich uitstekend, zo vertelt ze in gesprek met RTL Boulevard. “Ik kom wel ergens vandaan waar het niet zo gezellig was, waar het echt moeilijk en donker was. Als je zo lang samen bent geweest (met die viezerik, red.) en allebei je eigen rol en plekje in dat huwelijk hebt, dan is het heel moeilijk om jezelf daarna weer te herontdekken.”

Vooral afgelopen winter had de ex-vrouw van Marco Borsato het moeilijk. “Er kwam toen veel bij mij binnen. De scheiding, het gemis van mijn gezin, dat was heel lastig. Ik heb dan de neiging om mezelf te verstoppen.” Ze zou het liefst alles alleen willen oplossen. “Ik weet dat het niet goed is, maar ik vind het moeilijk om mezelf te laten zien als het slecht met me gaat.”

Onschuld

Toch heeft Leontine alle vertrouwen in Marco. “Wij als gezin zijn overtuigd van zijn onschuld. Wij staan allemaal achter Marco. Ik vind het alleen lastig om over Marco te praten, omdat hij dat zelf helemaal niet doet. Er zal echter een moment komen waarop hij dat wel gaat doen.”

Nu hoopt Ruiters dat de rust terugkeert binnen het gezin. “Dat Marco en ik in de toekomst opa en oma kunnen worden van onze kleinkinderen, en dat mijn kinderen zich kunnen ontplooien, ondanks de situatie die rond hun vader speelt.”

Abonneer
Laat het weten als er
guest
13 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Digger
Digger
2 maanden geleden

Waar staat ze achter? Zijn gegarandeerde geld? Deze sjaan knalt toch al tijden een ander. Wat is dit voor onzin. Mevrouw geld digger.

Maan
Maan
2 maanden geleden

Marco heeft mij ook gekletst he! Ach wie niet,hij is een van mijn vele trofeeën en had de grootste fluit, Mathijs had de kleinste. You have to bend,to become bekend!

X maan

Charly Luske
Charly Luske
2 maanden geleden

Gelukkig staat Tanja ook achter mij. En ik soms achter haar wanneer m’n verkrachtingsfantasieën opspelen

Piet Parkiet
Piet Parkiet
2 maanden geleden

Die zoon horen zingen? Misschien kan die beter bordjes omdraaien…in de spoelkeuken.

John
John
2 maanden geleden

Tijd voor andere kapper

Keesie
Keesie
2 maanden geleden

Dit mens kan echt heeeeelemaal niks, van bordjes draaien bij hansie naar lui op de bank de golddigger uithangen..bah bah

Parkmanager Altwin
Parkmanager Altwin
2 maanden geleden
Antwoord aan  Mark Gillis

Jij mag helemaal niet van de glijbaan als je zwaarder dan 100 kilo bent zal gelijk even peter bellen

Floris Wyers
Floris Wyers
2 maanden geleden

Ik sta ook volledig achter Marco maar dan om hem eens flink te verwennen van achteren. Met mijn salamiworst zal ik eens die italiaanse ster beroeren

Azijnzeikers
Azijnzeikers
2 maanden geleden

Niks meer dan geruchten over Marco Borsato… Totaal geen bewijzen, alleen een paar meisjes die mee wilde doen aan de woke-trein.

Al die jankerds hier in de comments hebben niks beters te doen

Digger is een pussy
Digger is een pussy
2 maanden geleden
Antwoord aan  Digger

Azijnzeiker

Rapper Sjors
Rapper Sjors
2 maanden geleden

Heey Leontien,
Aan mij mag je je tie.ten ook laten zien. (,),)
Mij kun je vertrouwen, ik val namelijk op oudere vrouwen.
Yeaah let’s go!
XXX Sjors

Mark Gillis
Mark Gillis
2 maanden geleden

Ik heb wel vaker achter Marco gestaan, vooral in het zwembad als het park gesloten is vind hij lekker. Ook heb ik hem een keer in zijn hol genaaid in de glijbaan van het zwembad, hij is erg flexibel.

Joop van de sloop
Joop van de sloop
2 maanden geleden
Antwoord aan  Mark Gillis

Even lekker hatseflatsen met je pa. Die zou daar on fox wild van worden ons Peter? Of niet kwarkie markie ?

13
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x