Lieke van Lexmond doet interessant: ‘Ik was connecten’

Lieke van Lexmond doet interessant. Het zal ook eens niet. Na een lange afwezigheid keerde ze uit het niets terug. Zo was te te zien bij Shownieuws. Het niet-interessante programma was aanwezig bij een modeshow en daar moest en zou Lieke ook bij zijn.

Lieke van Lexmond doet interessant
Lieke van Lexmond doet interessant

Lieke van Lexmond doet interessant

Lieke van Lexmond doet interessant. Lieke laat weten het goed voor elkaar te hebben. “Nou, het gaat heel goed met me. Ik ben eigenlijk heel erg aan het genieten van mijn gezin, ik ben heel leuke dingen aan het doen en heel veel hobby’s aan het uitleven en uitvoeren. Pottenbakken, heel leuk. Maar ik doe van alles.”

“Ik ben dingetjes aan het leren, kleine dingen aan het onderzoeken, aan het studeren”, vervolgt Van Lexmond. “Ik vind het allemaal heel leuk, dus… Ja, eigenlijk van alles. Ik ben gewoon ook heel erg connected met m’n kinderen en m’n man. We krijgen een nieuw huis, dus ja, dan heb je toch altijd wel weer dingetjes die je een beetje wil verbouwen.” Kots.

Lieke van Lexmond is ‘druk’

Mevrouw Van Lexmond laat daarnaast weten druk te zijn met verbouwen. Niet met het verbouwen van haar bijvoorbeeld haar neus, maar van haar huis. “We hebben ook heel veel gereisd. Ik ben veel weggeweest met de kinderen en m’n man, we hebben leuke landen aangedaan, we hebben veel geleerd en veel andere culturen leren kennen. Het was heel bijzonder. Joh, over mij hoef je je geen zorgen te maken. Mijn agenda zit lekker vol.”

Lieke van Lexmond verkoopt huis

De presentatrice en haar man Bas van Eggel zetten eerder hun riante onderkomen in Amsterdam al in de verkoop voor maar liefst 5,6 miljoen euro. Ja, je leest het goed. 5,6 miljoen euro. Het is vooralsnog de vraag waar het stel naartoe is verhuisd. Het interesseert ons eigenlijk ook helemaal niet.