Ex van Thijs Römer reageert: “Mijn hart is verscheurd”

Ex van Thijs Römer reageert. Igone de Jongh, de ex-vrouw van smeerlap Thijs Römer, heeft zondag na lange tijd weer eens van haar laten horen. De balletdanseres schrijft in haar Instagram-story dat ze tijd nodig had om alles te verwerken.

Ex van Thijs Römer reageert
Ex van Thijs Römer reageert

Ex van Thijs Römer reageert

‘Er zijn feiten naar buiten gekomen waar ik op geen enkele manier achtersta en die ver van mijn normen en waarden liggen. Mijn hart is verscheurd. Ik heb tijd nodig om dit te verwerken en sterk alleen verder te gaan’, schrijft De Jongh

Bonusdochter

Igone ziet de dochter van die walgelijke Thijs Römer nog steeds als haar eigen dochter, zo vertelde ze eerder aan RTL Boulevard.

“Sammie en ik zien elkaar nog regelmatig”, aldus de balletdanseres. Ze zegt veel te leren van de dertienjarige Sammie, het kind van haar ex Thijs Römer en zijn ex Katja Schuurman. Ook van haar eigen zoon Hugo leert mevrouw veel, die net als Sammie in de puberteit zit. “Het is heel interessant om te zien wat er allemaal gebeurt in die levensfase. Ze vormen hun eigen mening en doen de dingen op hun manier. Ze zijn heel zelfstandig. Al hebben ze natuurlijk ook hun typische puberkwalen.”

Igone maakt in januari al bekend dat ze haar relatie met Thijs had verbroken. In 2016 kregen ze een relatie met elkaar en in november 2019 trouwden ze. Nu heeft Thijsje niets meer.

Hoger beroep

Bekend is dat Römer in hoger beroep gaat tegen zijn straf omdat hij zich te weinig herkent ‘in het beeld dat uit het vonnis naar voren komt’. Meneer werd veroordeeld tot een celstraf van drie maanden, waarvan twee maanden voorwaardelijk. Ook kreeg hij een taakstraf van 240 uur én moet hij zich terecht laten behandelen bij een instelling voor geestelijke gezondheidszorg.

De rechtbank achtte bewezen dat Thijsje schuldig is aan strafbaar grensoverschrijdend seksueel gedrag. Tussen november 2015 en november 2017 verleidde hij jonge meisjes van veertien, vijftien en zestien tot het plegen van ontuchtige handelingen en het sturen van naaktfoto’s.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
22 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Andere Jan uit Bergen
Andere Jan uit Bergen
2 maanden geleden

Dus je bent een knappe acteur en heerlijke vrouwen als Katja Schuurman, die balletdanseres en anderen vallen als een blok voor je. Je hebt werkelijk alles waar een normale man ook maar van durft te dromen. En vervolgens verneuk je het door sex berichtjes te sturen naar kinderen. Dan ben je een echte pedofiel en moet je heel lang opgesloten worden.

Gio
Gio
2 maanden geleden

de Jongh en Schuurman zijn niet de minste. Mooie vrouwen. Feit dat hij ondanks dat, toch gaat rommelen met jonge meiden. Zegt dat mij dat hij de eerste 2 dames enkel heeft misbruikt, om zijn ware geaardheid verborgen te kunnen houden.

Dido
Dido
2 maanden geleden

Wat betreft de daden is Thijs uiteraard de enige die verantwoordelijk is. Maar Igone is ook wel een erg naïeve doos hoor, kom op hee! “Er zijn feiten naar buiten gekomen”. Wanneer je door de rechtbank als verdachte wordt opgeroepen, krijg je vooraf het strafdossier opgestuurd. Je hebt immers het recht op een eerlijke verdediging, al dan niet met hulp van een advocaat. Binnen een paar minuten had ze waarschijnlijk al feiten genoeg kunnen lezen. Iets zegt mij dat het de groepsdruk, achteraf is die hier doet besluiten hem toch te cancelen.

Willem H
Willem H
2 maanden geleden

Ik en mijn maten verwachten hem in de ebi. Hij krijgt een warm onthaal van ons.Hij wordt verplicht om mee te doen met het welbekende spelletje: Raap het zeepje op. Dan volgt het schouwspel daarna. We kijken uit naar je komst Thijs. Warme groet vanuit Vught

Alex Soze
Alex Soze
2 maanden geleden

ALLES KAN KAPOT !!!!

Floris Wyers
Floris Wyers
2 maanden geleden

Mijn hart is ook gebroken door Jan en Dennis en Roddelpraat. Alles heb ik voor ze gedaan: gast in het programma, ceremoniemeester bij hun feest, ze een podium gegeven in PureLuxe en dan word ik zo door het slijk gehaald.

Poll
Poll
2 maanden geleden

Niets meer. Dergelijke vunzigheid poets je er zo maar niet uit. Reken maar dat hij gewoon nog dergelijke gedachten heeft. Misschien leert hij ze onderdrukken. Misschien leert hij het verbergen. Maar verwacht niet dat de patiënt ze niet meer heeft.

Captain Henk
Captain Henk
2 maanden geleden

Ik hoop dat hij hierheen komt dan zullen we hem eens wat opvoeding geven en dat is niet de vrije opvoeding die hij zogenaamd gekregen heeft van zijn ouders

Mark Baanders
Mark Baanders
2 maanden geleden
Antwoord aan  Floris Wyers

Ik wil je wel interviewen voortaan floris. Dan mag je lekker in mijn microfoon praten. Kom jij dan in mijn kijkgaatje

Beheerder Altwin
Beheerder Altwin
2 maanden geleden

Sterkte Thijs hopelijk heb je veel steun aan je nieuwe collega marco

Jan Roos
Jan Roos
2 maanden geleden

Een vos verliest zijn haren wel, maar niet zijn streken.

Frank Masmeijer
Frank Masmeijer
2 maanden geleden
Antwoord aan  Willem H

Die is dus goed de pineut. Ik moest dit spelletje ook spelen. Ik heb niet aan kleine kinderen gezeten maar ik moest het wel ondergaan. Ik loop alweer een tijdje buiten maar mijn ster doet nog steeds zeer

Gekke Gerrit
Gekke Gerrit
2 maanden geleden

Als ik Thijs Römer tegenkom dan is die nog niet jarig. Ik ga hem dan in zwavelzuur onderdompelen. Dat is een oude methode van het kartel.

Floris Wyers
Floris Wyers
2 maanden geleden
Antwoord aan  Poll

praat je uit ervaring ?

Tja
Tja
2 maanden geleden
Antwoord aan  Willem H

Celbrand?

Pielemuis
Pielemuis
2 maanden geleden

Guillotine!

Saskia Noort
Saskia Noort
2 maanden geleden

Wat een ongenuanceerd stukje weer!

Ruud Gillis
Ruud Gillis
2 maanden geleden
Antwoord aan  Alex Soze

Ook Alex zijn aars, USHHH!!

Floris Wyers
Floris Wyers
2 maanden geleden
Antwoord aan  Mark Baanders

Graag ram ik hem keihard en diep in je keel zodat je de komende 3 weken weer hartstikke schor praat

Redondo
Redondo
2 maanden geleden

Ik ben nog altijd aant wachten wanneer de deuger van john re mol een statement maakt…

Ruud Gillis
Ruud Gillis
2 maanden geleden

Ik wil neuqen met Floris Wyers, ik wil dat hij mijn kont en mond
volspuit met zijn kwarkbuks. Daarna neuq ik Mark in zijn aars tot ik
ontplof!

Ali B
Ali B
2 maanden geleden

Ik heb de letters T(thijs) R(romer) op mijn voorhuid getattooeerd. Ik ben een grote fan van hem.zijn levensstijl intrigeerd mij. Morgen maar weer langs de kleuterschool. Hij heeft trouwens ook goede connecties hoorde ik. Thijs is bevriend met de ex directeur van het hofnarretje

22
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x