Maxime Meiland gaat grote uitdaging aan

Maxime Meiland gaat grote uitdaging aan. En wát voor een. Mevrouw gaat samen met Herman Brusselmans vanaf 1 oktober stoppen met roken. Wow.

Maxime Meiland
Maxime Meiland

Maxime Meiland gaat grote uitdaging aan

Maxime Meiland gaat grote uitdaging aan. Zowel Meiland als Brusselmans zijn ambassadeur van de jaarlijkse Stoptober-actie, die dit jaar voor de tiende keer wordt georganiseerd. Voor degene die het iets interesseert: Sergio Vyent, de voormalig First Dates-gastheer, stopt eveneens met peukies doen. 

Maxime heeft meerdere redenen om te stoppen met roken, maar ze wil vooral stoppen voor haar kinderen: Claire en Vivé. “Mijn dochter Claire wordt zich er nu bewust van, dus dit is het moment om het goede voorbeeld te geven”, zei ze in gesprek met Shownieuws. “Tijdens mijn zwangerschappen is het ook gelukt, ik weet dus dat ik het kan.”

Herman Brusselmans en Sergio Vyent willen stoppen met roken

Schrijver Brusselmans is niet bepaald origineel en noemt dezelfde reden als Maxime Meiland. Afgelopen jaar werd mijn zoontje Roman geboren, en ik wil dat hij zonder sigaret opgroeit. Sinds mijn vriendin zwanger was, ben ik buiten gaan roken, en nu is het tijd om helemaal te stoppen. Ik wil 100 jaar worden, vooral voor Roman. Ik wil die kleine zien opgroeien.”

Vyent is in tegenstelling tot Brusselmans wél origineel en noemt andere redenen waarom hij wil stoppen met roken. “Naarmate je ouder wordt – ik ben nu 53 – gaat het sowieso sneller achteruit. Ik ben niet meer de jonge god die ik vroeger was. Dat begin ik te merken. Dan is het fijn, als je het niet erger maakt door te roken.”

500.000 mensen

De afgelopen negen edities deden er naar schatting 450 duizend mensen mee. De verwachting is dat de teller dit jaar op vijfhonderdduizend zal staan. Over precies één maand gaat de actie van start. Nog even een maand flink doorroken dus, Maxime.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
14 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Johan Derksen
Johan Derksen
2 maanden geleden

Ik blijf sigaren roken tot ik er bij neer val. Er gaat niets boven een goudgele snor op je bovenlip

Floris Wyers
Floris Wyers
2 maanden geleden

Ik ga ook een nieuwe uitdaging aan: vanaf 1 oktober ga ik stoppen met alcohol drinken!

Jantje Smit
Jantje Smit
2 maanden geleden

Ik stop ook met roken. Maar dan alleen het paling roken. Zo’n smerige gladde aal is toch niet weg te harken

Scooby Doo
Scooby Doo
2 maanden geleden

Maxime, een niets zeggend persoon. Dicht timmeren, afvoeren, flink spitten en laten afdalen.

Mark van der Linden
Mark van der Linden
2 maanden geleden
Antwoord aan  Floris Wyers

Ik wil altijd mijn hol laten uitwonen door jou Floris enorme lekkere flikker die je er bent. *kus*

Maxime Meiland
Maxime Meiland
2 maanden geleden

Ik heb gewoon alrijd gerookt, ook tijdens mijn zwangerschappen. Je word alleen meteen zo veroordeeld dat ik dat niet durfde te zeggen. Want ja wie wil er nu stoppen voor z’n kinderen, stopt 2 keer 9 maanden en begint daarna weer…Ik zou bijna zelf in m’n eigen leugens gaan geloven..

Mark Baanders
Mark Baanders
2 maanden geleden
Antwoord aan  Floris Wyers

Ik ook!

Keesie
Keesie
2 maanden geleden

Ze kan beter blijven roken of iets anders doen waardoor haar mond vol zit. Die stem is niet te doen…

Boney N.
Boney N.
2 maanden geleden

Zo apatriotisch en egiistisch. Als je geeft om vrijheid en democratie, dan juist nu roken en zuipen of je leven ervan afhangt. Spekken die staatskas, opdat onze vertegenwoordigers meer miljarden kunnen rondstrooien en hun aandelen mooi divident uitkeren zullen. Denk ook eens aan een ander Maxime.

Marc van der Linden
Marc van der Linden
2 maanden geleden

Geen zorgen, ik blijf gewoon crack roken hoor. Heeft er iemand nog illegale jochies?

John
John
2 maanden geleden

Wanneer stopt de series met de meilandjes? Gisteren?

Filosoof des Vaderlands
Filosoof des Vaderlands
2 maanden geleden

Deden ze maar eens iets aan hun grootste verslaving… aandacht

Scooby Doo
Scooby Doo
2 maanden geleden

Onlangs lekte het uit dat, meer dan 22 jaar geleden, Martien met enig regelmatig in het bos liep en wel op mannenjacht. Alleen vader en dochter dragen een geheim met zich mee. Martien was daar niet alleen, hij liep geregeld hand in hand door het bos met Maxime. Terwijl Martien zijn hobbie uitvoerde, stond Maxime op de uitkijk in ruil voor lollies. Toen Maxime de betekenis en functies van lollies doorhad werden het sigaretten.tot de dag van vandaag.

Floris Wyers
Floris Wyers
2 maanden geleden

Ik ga ook een uitdaging aan. Ik stop met sabreren. Ipv dit wil me storten op het uitwonen van bejaarde mensen. Wie doet er mee? Fam Gillis? Mark Baanders ? Martien Weiland ? Zijn jullie ook te porren voor zo’n bijzondere ervaring

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

14
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x