Beelden: Jake Paul knijpt in de billen van Jutta Leerdam

Jake Paul knijpt in de billen van Jutta Leerdam. En geef hem eens ongelijk. De YouTuber en bokser bezocht samen met zijn vriendin Madame Tussauds in Amsterdam en besloot om de derrière van Jutta te vergelijken met de billen van de echte mevrouw Leerdam.

Jake Paul knijpt in de billen van Jutta Leerdam
Jake Paul knijpt in de billen van Jutta Leerdam

Jake Paul knijpt in de billen van Jutta Leerdam

De twee poseerden lachen bij het wassen beeld, dat vorige maand werd onthuld in het museum. Op Instagram schrijft Paul: ‘Een wassen beeld van mijn meisje, betekent dit dat ik er twee heb?’ Jake Paul knijpt in de billen van Jutta Leerdam. In de neppe welteverstaan. Vervolgens voerde hij dezelfde handeling uit bij de echte schaatster, die er wel om kon lachen. 

‘Twee Jutta’s zijn beter dan één Jutta’, lezen we in de comments. En zo is dat. Verder lezen we comments als ‘de droom van iedere man’ en ‘verkoop haar op Ebay’.

Jutta Leerdam is de tweede vrouwelijke sporter in Madame Tussauds

Leerdam is de tweede vrouwelijke sporter ooit uit Nederland die een wassen beeld kreeg in Madame Tussauds. Yvonne van Gennip was de eerste. Die naam kun je vergeten trouwens, want zo knap is zij nou ook weer niet. 

Jake Paul heeft geen leven

Het lijkt erop dat Paul geen leven heeft. Hij wordt bij vrijwel iedere training van Leerdam gespot. Op een foto die mevrouw op Instagram deelde is te zien hoe de twee elkaar een kusje geven. Paul keek eerder gefascineerd toe hoe snel Leerdam kan schaatsen. “Ik heb dit echt nog nooit gezien”, zei hij. “Ze gaan zo ontzettend hard en ze hebben zoveel plezier.” Mevrouw zelf was op haar beurt aanwezig bij de bokswedstrijd van Paul tegen Nate Diaz.