Blogmama is zwanger: “Ik denk dat het kind eruit spuit”

Blogmama is zwanger. En goed ook. In een exclusief telefoongesprek met RoddelPraat geeft het OnlyFans-fenomeen aan blij te zijn om zwanger te zijn. Cynthia weet zelfs van wie het kind is.

Blogmama is zwanger
Blogmama is zwanger

Blogmama is zwanger 

“Ja, gelukkig wel”, aldus Blogmama. “Het is van iemand die niet Dennis heet of van (dat walgelijke) PowNed is. Het is iemand uit mijn eigen omgeving. We hebben geen relatie. Ik had een kinderwens en ik dacht: ik pak gewoon een leuke jonge man. Zonder grap: we hebben er goed over nagedacht. We hebben geen relatie.”

Vaderschap

Jan Roos vraagt zich tijdens de uitzending van RoddelPraat af of degene die Cynthia heeft bezwangerd ook het vaderschap op zich wil nemen. “Ja, dat wil hij. Ik blijf trouwens wel gewoon filmpjes maken.”

“Hij hoeft ook geen alimentatie te betalen”, vervolgt Blogmama, die genoeg geld verdient met het maken van 18+ foto’s en video’s. “Ik kan het prima zelf betalen. Ik ga het kind zelf opvoeden. Het is dan ook niet netjes om te zeggen: ga maar betalen.”

“Ik blijf lekker filmpjes maken”

De kans is klein dat Cynthia de komende maanden droog zal staan, zo verzekert ze de heren van RoddelPraat. “Het libido is heel hoog tijdens de zwangerschap. Dus ik blijf gewoon lekker filmpjes maken.” Als dat nog niet genoeg was voegt ze eraan toe: “Ik denk dat het kind eruit spuit tijdens het opnemen van de video.” Gadver!

Blogmama is actief op ‘Alleen Fans’

Cynthia was een behoorlijke tijd op TikTok actief waarna ze besloot om een account op ‘Alleen Fans’ aan te maken. De 37-jarige blondine deelt met name schaarsgeklede beelden met haar fans en heeft een fascinatie voor jongere mannen. Ze verdient er wonder boven wonder duizenden euro’s per maand mee. Mevrouw heeft zelfs een eigen website, maar die zullen we je besparen.

Beelden: Dennis Schouten doorgesnoven in Leeuwarden & Bender naar RoddelPraat
Abonneer
Laat het weten als er
guest
14 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Willem Alexander
Willem Alexander
2 maanden geleden

Tijdens mijn studie watermanagement heb ik geleerd dat half Nederland onder de zeespiegel ligt, maar dat houden onze dijken wel tegen! Maar we moeten niet te veel van dit soort spuitende kleddernatte dames hebben want dan verzuipen we binnenkort alsnog!

Claudius bronsink
Claudius bronsink
2 maanden geleden

Wat zou dat arme kind zich doodschamen later op school

Dikkertje Lorenzo
Dikkertje Lorenzo
2 maanden geleden

Na mijn transitie wil ik ook een blogmama worden.
Respect voor haar echt respect.

Floris Wyers
Floris Wyers
2 maanden geleden

Wat lijkt het mij toch geweldig om een avond met blogmama te zitten! Deze vrouw maakt mijn auto nog natter als Rick van Stipt!

Ladyshave Genee
Ladyshave Genee
2 maanden geleden

Ik was al bang dat het kind van mij zou zijn. Nu kan ik weer rustig ademhalen en leuke programma’s maken zonder dat Lilly dreigt met mij te castreren.

Paul Römer
Paul Römer
2 maanden geleden

Waar kunnen we Blogmama vinden? We zijn bezig met een nieuw programma (“raad de vader”, een combinatie van “wie van de drie” en “één tegen honderd”) en zouden haar graag in de show hebben.

Floris Wyers
Floris Wyers
2 maanden geleden

Ook ik zit op die website en bied daar exclusieve hoogwaardige content aan! Zijn jullie al lid? Zo niet, gebruik dan de kortingscode PURELUXESABRERENKUNJELERENMETMRWHEELSFLORISWYERS voor 10% korting op de eerste maand.

Banaan
Banaan
2 maanden geleden

Zielig voor het kindje zou je moeder maar zijn…

Jack
Jack
2 maanden geleden

Ik ben de vader beste mensen,ik heb mijn kwak tegen de muur aan gespoten , de strontvliegen hebben de rest gedaan.

Floris Wyers
Floris Wyers
2 maanden geleden
Antwoord aan  Jack

De maden kruipen uit die meurende muts van haar. Ik snap dat je tegen de muur aan spuit. Daar durf je je leuning toch niet in te prakken. Als je hem eruit haalt is het rottingsproces al begonnen. En om nu de rest van je leven met een verlepte snikkel rond te lopen. Ik dank je de koekoek

sowartepietje
sowartepietje
2 maanden geleden
Antwoord aan  Claudius bronsink

Waarom Claudius jij accepteerd je moeder toch ook.

Kees van der spek
Kees van der spek
2 maanden geleden

Ik dacht dat ik eindelijk van de excorsist af was. En daar is het weer terug in de gedaante van Blogmama. Ze wil satan hoogstpersoonlijk eruit spuiten. Ik denk dat ik ga onderduiken

Boney N.
Boney N.
2 maanden geleden

Wat het wel is met zulke dames. Die kunnen als je ze masker af spreekt alleen maar meevallen. Kunnen.

Marco Borsato
Marco Borsato
2 maanden geleden

Dat kind is van mij. Ik heb dat aardslelijke mokkel met die vreselijke stem helemaal volgeblaft

14
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x