Criminele ondernemer Peter Gillis is betrapt op wapenbezit: Is dit het einde van Peter Gillis?

Criminele ondernemer Peter Gillis is betrapt op wapenbezit. Tijdens een inval op één van de vakantieparken van Gillis is er een schrikbarende ontdekking gedaan; Petertje had een vuurwapen in zijn bureaula liggen. Na alle juridische problemen die hij al had, is dit er bovenop gekomen. Is dit het einde van Peter Gillis?

Criminele ondernemer Peter Gillis is betrapt op wapenbezit
Criminele ondernemer Peter Gillis is betrapt op wapenbezit

Criminele ondernemer Peter Gillis is betrapt

Criminele ondernemer Peter Gillis is betrapt en het lijkt erop dat hij niet meer onder zijn problemen uit kan komen. Alle gemeentes en overheden waar Gillis mee te maken heeft, zijn tegen hem gekeerd. Er zijn veel onderzoeken gaande en hij is al bestempeld als vermeend criminele ondernemer. Dit houdt in dat hij onder een enorme loep staat door alle instanties. 

Nadat de FIOD een inval heeft gedaan bij één van de vakantieparken van Peter Gillis. In zijn kantoor hebben ze hier een bijzondere ontdekking gedaan; hij had een vuurwapen in de la liggen. Zelf zegt Gillis dat hij het vuurwapen in beslag had genomen en het daarom in zijn la lag. 

Peter Gillis met een vuurwapen

Peter Gillis heeft een tijdje geleden al een statement naar buiten gebracht over het vuurwapen aan weekblad Privé. “Dat ding ligt al 20 tot 25 jaar in het bureau dat ik zelf nooit gebruik. Het bureau is ook al drie keer verhuisd. Ik dacht dat het om een alarmpistool ging, een onschuldig iets.”, aldus Peter Gillis. 

Andere problemen voor Peter Gillis

Criminele ondernemer Peter Gillis is betrapt op vuurwapenbezit en dit is niet het enige probleem waar hij mee te maken heeft. Door de jaren heen heeft hij bijna iedere instantie tegen zich weten te keren. Dit houdt in dat hij geen steun kan verwachten van welke instantie dan ook. 

De kans is klein dat Peter Gillis er met zijn reputatie nog bovenop gaat komen. Doordat alle vakantieparken bouwen op de reputatie van Gillis, is de kans klein dat ze het nog heel lang vol gaan houden. Nu is het nog de vraag hoelang Talpa en SBS een criminele ondernemer willen ondersteunen. Ik ben benieuwd of ze het nieuwe seizoen van Massa is Kassa nog uit willen zenden. 

Abonneer
Laat het weten als er
guest
16 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Floris Wyers
Floris Wyers
2 maanden geleden

Ja ja, Petertje houdt wel van een beetje schieten af en toe. Laatst heeft hij nog iets over mij heen geschoten. Wanneer gaan we dat weer een keertje doen Peet? Xx ome Floor.

Beheerder Altwin
Beheerder Altwin
2 maanden geleden

Dat was een water pistool van mark

Ron Brandsteder
Ron Brandsteder
2 maanden geleden

Dit is pas het begin, hij is de opvolger van Yevgeny Prigozhin. Peter stapt over van campingbaas, naar huurlingen leger baas.

Stichting stomaatje
Stichting stomaatje
2 maanden geleden

Peter schijt in zijn broek,hij wel..

Jeroen
Jeroen
2 maanden geleden

Die Gillis is gewoon een witwasser joh, heeft zelf geen klote. Op drie van zijn parken ligt beslag voor een lening van 1 park. Met een rente van 9,4%
Dan weet je dat het een kansloze onderneming is.
Straks is de stekker eruit, geld foetsie en schuldeisers het nakijken. Niets is van hem alles is gehuurd, die huizen, de auto’s en de vrouwen..

Annette Schwarz
Annette Schwarz
2 maanden geleden

Ongelooflijk dat Talpa/John de Mol Gillis maar het voordeel van de twijfel blijft geven.
Dat boeren kadaver is zo fout als wat!
Het zegt veel over de morele standaard van de familie De Mol.

Tja
Tja
2 maanden geleden
Antwoord aan  Stichting stomaatje

Maar wie veegt? Want fysiek onmogelij gelijk t-rex zijn bilnaad propert.

Tja
Tja
2 maanden geleden
Antwoord aan  Stichting stomaatje

Maar wie veegt? Fysiek onmogelijk dat hij dat zelf voor elkaar krijgt.

Oostappen groep
Oostappen groep
2 maanden geleden

~Persbericht opstappen groep~

De afgelopen tijd merken we dat er veel geruchten over onze grote leider rond gaat. Dit berust zich geheel op speculaties, en hier kan feitelijk niets van worden aangetoond. Het is namelijk allemaal fake news.

Echter hebben wij het idee dat deze geruchten vooral uit de zogenoemde “kevin” hoek komt. Dit zijn veelal jaloerse types die ons het succes niet gunnen.

Als ondernemer ga je vaak acteer je vaak op de grens, en soms iets erover. Dat er nu enkele keren iemand bij Peter iemand gedrogeerd is in de kelder, met de geweerkolf is behandeld, of dat de poes(de enige echte) van mijn ex nicoleke het worstenbroodje snolleke is opgerekt, door Mark en Peter. Dat is slecht om het park beter te laten functioneren.

Hierbij willen wij het laten, en hopen nu ook met rust gelaten te worden.

Ondertekend,
P. Gillis

Tja
Tja
2 maanden geleden

Oud nieuws, of is dit de tweede keer? Uiteraard liegt die man op default. Uiteraard wist hij dinfers goed dat het geen alarm pistool was en heeft hij het ook niet in beslag genomen. Gewoon gekocht om zijn dikke reet te beschermen. En dan niet legaal met vergunning en bewaard zo de wet eist. Want iedereen onderneemt op het randje. Thans dat waant hij zich. WT berekend dat het gros van zijn connecties van hetzelfde laken een pak zal zijn. En op het randje een understatement is voor over het randje.

Patty het Papoea varken
Patty het Papoea varken
2 maanden geleden

Wacht ff , ik dacht dat die met vliegtuig en al naar beneden was gestort ?? Ohh nee dat was een Rus met net zon lelijke kop !

Gaytje
Gaytje
2 maanden geleden

Dat er zoveel aandacht word gegeven aan die vetkop

een chick
een chick
2 maanden geleden
Antwoord aan  Jeroen

Catastrofe!

Balbo neukflap
Balbo neukflap
2 maanden geleden

Met zijn eigen wapen lukt het niet maar met dit wapen kan hij de vrouwtjes wel te lijf

Eerlijk & Objectief
Eerlijk & Objectief
2 maanden geleden

Peter4President

Mimi
Mimi
2 maanden geleden

De overheid had nooit het recht om een wapen te bezitten moeten criminaliseren. Nu zijn we overgeleverd aan die psychos in Den Haag. Maar ja Jan Roos is zo halve tamme qua politiek dat hij dat concept niet eens snapt.

16
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x