Lachen om huilende Glennis Grace & The Bradge bij RoddelPraat

The Bradge is deze week bij RoddelPraat te gast. De beste man was de laatste weken vaak in het nieuws. Jan Roos en Dennis Schouten zijn terug van vakantie en hebben het over de huilende Glennis Grace:

Lachen om huilende Glennis Grace & The Bradge bij RoddelPraat

Samenvatting Roddelpaflevering

In een recente aflevering van “RoddelPraat” was The Bradge te gast. The Bradge heeft de laatste tijd veel media-aandacht gekregen en was dus een interessante gast voor het programma. Presentatoren Jan Roos en Dennis Schouten, die net terug zijn van hun vakantie, bespraken een opvallend onderwerp: de huilende Glennis Grace. Het lijkt erop dat er enige spot of humor was betreffende de emotionele toestand van Glennis Grace, wat als politiek incorrect kan worden beschouwd door sommigen. Het bespreken van dergelijke gevoelige onderwerpen op een luchtige of spottende manier kan leiden tot gemengde reacties bij het publiek.